21 decembra 2009

Zaparkujem, kde ja chcem

príspevok nám poslal kanon89

Miesto činu: Bratislava, Avion
Dátum: 12.12.2009, 11:30
ŠPZ: BA959XH
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Opel Insignia
Diagnóza/K fotke autor píše: Ignoroval predpisy, všetci sa snažili slušne zaparkovať a tento arogantný muž to zobral svojsky, myslí si, že keď má drahé auto, môže všetko.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

18 komentárov:

  1. To, ze parkuje ako debil, uznavam, ale preco autor musi fotit ako debil, tomu nerozumiem...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto je naše auto. Parkujeme tak, lebo ja som bol chorý a boli sme kúpiť lieky a potraviny a dosť sme sa ponáhľali, dúfam že to nie je neodpustiteľné.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pokial to bolo prvy a posledny krat tak je to mozno aj odpustitelne, ale pokial je to bezne, tak to u znie je odpustitelne ( ale paci sa mi, ze si sa priznal)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tpop: Lenže zober si, že na tej stene je aj požiarny hydrant. Keby začalo horieť, ako by sa tam dostali hasiči (a to nikdy nevieš, čo sa môže stať)?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tpop: To ste sa teda pekne "vyfarbili". A čo ti je, keďže si chorý? Nachladnutie, suchý kašeľ? No tak v tom prípade naozaj treba urobiť výnimku a zastaviť čo najbližšie pri vchode a nejaký ten hydrant pri aute ťa nemusí trápiť. Veď aj tak sa nikdy nić nestane vtedy, keď ho niekto zablokuje. Však? Ani vtedy sa tak nestalo. Ozaj, môžeš sa spýtať mamy, či otca, ako sa volal ten policajt, ktorý vám odovzdal EČV s náhodným číslom 929?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. 929 nie je nahodne cislo? znamena to nieco? ja som si doteraz myslel ze tie "spravne" cisla su 001, 100, 200 ... 111,222, ..999 a potom uz len take bavoracke, ale 929 som nevedel

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mam anginu; 959 je vybavene cislo, policajta samozrejme menovat nebudem

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tpopovi neverim, ostatny ste mu na to skocili. ale aspon som sa touto diskusiou pobavil :D


    a ano, aj za cisla 929,959 atd. plati. volaju sa zrkadlove. neviem co je na nich tak "sexi" ked su ludia ochotny za ne platit. tak ci tak, vybavit zrkadlove nie je az taky problem, pretoze mi ich za 500 sk ponukali priamo v predajni kde som kupil auto :) a to nie len jedno. a vobec to neboli "premiove" znacky aut. obycajna stredna trieda

    OdpovedaťOdstrániť
  9. my sme to mali zadarmo a nemusite mi verit ze som chory, ale ked by som nemal ciste svedomie, tak sa tu k tomu nebudem priznavat :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak ti teda prajem nech si zdravy na vianoce :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nechapem co vadi ludom na EČVeckach typu 123, 200, 666, 959... ked ma moznost a policajt je ochotny to risknut aj na ukor pokarhania sefa :o))) tak nech si ich davaju a nech aj platia.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pokarhania šéfa? To dúfam len sranduješ. Však ich šéf by pokarhal, keby nevyšli v ústrety... Koniec koncov aj sám súdruh generalissimo Packa má jednu z týchto "náhodných" EČV, nehovoriac o tom, že ich nadobudnutie je ilegálne. Takže verejne sa priznať k podplateniu policajta, ako to urobil tpop značí, že buď absolútne si nie je schopný uvedomiť následky svojich činov, alebo je si veľmi dobre vedomý, že s tým aj tak nikto nepohne. Ja vsádzam na to druhé, čo je z ceľkového hľadiska veľmi smutné.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. este raz zdoraznujem, ze sme to mali zadarmo, nikoho sme nepodplacali a este nam to aj ponukli ci to nechceme, sice to je ilegalne, ale ak by mal niekto znasat dosledky, nie je to nasa strana

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ste trapny co to tu rozoberate. kazdy policajt ma zrkadlove cislo. A komu sa to nepaci jeho problem. Kazdy naklada s tym s cim robi. Ak raz budem predavat banany tak ich budem mat doma kazdy vecer a pod.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ak budes predavat banany v sukromnej firme. su tvoje. kupil si ich za velkoobchodnu cenu.(mas ich lacnejsie, ale stale za svoje zarobene peniaze)

    ale ak obchodujes s niecim co tvoje neni, tak to asi neni az tak v poriadku.

    v poriadku by to bolo, keby tie peniaze isli do statneho. (cize by to bolo oficialne)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. @autor: toto nie je drahe auto

    @tpop: ...pre mna za mna aj keby si mal sarlach, raka a amputovane nohy (a nie sprostu anginu), tak tam nemas co stat!

    @ECV: zrkadlovku alebo celu stovku vam dnes vybavia priamo v predajni a zadarmo, len treba otvorit usta. Je pravda, ze tieto znacky by mohli byt oficialne spoplatnene a tym padom by tym nikto nemohol davat na javo svoje "konexie" ale len to, ze si to mohol dovolit kupit.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. vidim ze tu je cenzura, az teraz som si vsimol ze moj prispevok zmizol, to ma dost nasrdilo, takze koncim s touto strankou - admin to ma aky zmysel?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!