29 decembra 2009

Polýcia parkuie (66) - naša logika je svätá a my nedotknuteľní

príspevok nám poslal peter

Miesto činu: Žilina, Bernolákova ulica
Dátum: 19.12.2009, 16:53
ŠPZ: neuvedená (poslaná nekompletná)
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: neuvedená
Diagnóza/K fotke autor píše: Dnešná prechádzka Žilinou: Polícia SR zaparkovala na mieste pre invalidov. S pozastavením sa nad situáciou sa ma príslušníci spýtali či mam nejaký problém. S odpoveďou, že zaparkovali na mieste pre invalidov, mi odpovedali, že značka platí smerom naspäť!

Takže podľa POLÍCIE si treba dávať pozor kde zastavíte, lebo napríklad musíte vedieť, že 5km ďalej je značka zákaz zastavenia, tak aby ste náhodou nezastavil. Konanie príslušníkov už asi ovplyvňujú Vianoce.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Tak to je iny argument.Hodny debila:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa ich logiky, keď je niekde obmedzená rýchlosť značkou na 40km/h tak vlastne od tej značky už nie je obmedzená na 40km/h, ale len po značku - z toho vyplýva, že keď ťa namerajú ešte pred tou značkou tak máš smolu, lebo značka platí smerom naspäť!!!
    :-) :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ziadam admina stranky aby prestal zverejnovat "zle parkujuce" policajne auta. Policia ma na toto pravo ZO ZAKONA. Pevne verim, ze ked sa vam niekto bude chciet dostat do bytu a policajti pridu po hodine, tak aby vam povedali: "sorry ale nevedeli sme najst parkovacie miesto"

    OdpovedaťOdstrániť
  4. polýcia...silna policia s ypsilonom..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. anonym z 19.marca: len este nikto ten zakon nevidel :-) aby bolo jasno: problematika parkovania v zakazoch uz bola tolkokrat diskutovana aj dokumentovana paragrafmi avsak vzdy vyslo, ze porusovat predpisy mozu pocas zasahu a vtedy musia splnit tiez nejake zakonne podmienky. Isteze zakon ponechava na policajtovi posudenie vhodnosti jeho konania - priklad: rozhoduje sa podla situacie, ci zastavi stihane auto na prepchatej dialnici alebo ho "iba" nasmeruje k odpocivadlu. To plati aj na taketo parkovanie. V popise tohto pripadu je vsak spominane nieco ine - vyklad platnosti nejakej znacky.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!