18 septembra 2009

Tak veľké auto a tak malé parkovisko

príspevok nám poslal jogurt

Miesto činu: Martin, Tesco
Dátum: 12.9.2009
ŠPZ: MT828CJ
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Hummer
Diagnóza/K fotke autor píše: Nie je nado mňa. Čím väčšie auto, tým väčší debil.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

20 komentárov:

  1. tak mi pan jogurt skuste vysvetlit ako sa tam mal vojst ked felicia stoji na ciare? pockat ake je to spravne slovo... hmmm... zeby zavist?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aka zavist? mal zaparkovat napravo, nie do stredu, zaparkoval uplne nahovno, ako sa ho moze niekto zastat????

    OdpovedaťOdstrániť
  3. opat otazka aku na tejto stranke uz par ludi polozilo a nedostalo odpoved:
    preco ked to neni zavist, je oznaceny iba hummer, a nie aj felicia a tie dve auta prednimi? alebo ma niekto pocit ze to cierne auto pred hummerom stoji tak ako sa ma?

    ale mate pravdu urcite to neni zavist.

    a posledna poznamka: ak by sda postavil napravo a niekto by prisiel a postavil medzi feliciu a hummer tak do hummeru nikto nenastupi ani z pravej strany(kosiky) ani zlavej strany(vedlajsie auto)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. byva vedla mna v bloku. Je z Turian, a ma male dieta, tak asi kvoli tomu...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak nech trpi ked si kupi take auto, v londyne by ho ani do centra nepustili, to je tak ked sa sedliak zo slovenska dostane k dobremu autu, tak musi hned vsetkym ukazat aky je - cize parkujuci debil :) kebyze je normalny clovek pri peniazoch, tak urcite nenakupuje v tescu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ma dieta vylozit na cestu a potom spravne zaparkovat. Tak je to spravne, tak to ma byt :)
    To by mu asi poradili miestni odbornici na parkovanie. Mne osobne je uplne fuk, ako si kto parkuje na sukromnych parkoviskach. To parkovisko nie je ani moje, ani statne, takze pokial to nevadi majitelovi, ja som posledny clovek, koho to ma trapit. Ak by nebolo kde zaparkovat, idem inde. Nemam potrebu si lestit ego fotenim a zverejnovanim, hlavne ked o celej situacii viem evidentne houno.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "tak nech trpi ked si kupi take auto"
    Kde si prisiel na taky blud? Pisali v Novom Case? Tazko sa ti zije so zavistou, co?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. "v londyne by ho ani do centra nepustili"
    oprava predchadzajuceho

    OdpovedaťOdstrániť
  9. neviem kto by zavidel, ze ma hummer, asi tak 5 rocne decko, kto to auto mal, viem o com hovorim, mat nieco tak zle musi len clovek so sklonom k masochizmu

    OdpovedaťOdstrániť
  10. VTIP DNA : "...normalny clovek pri peniazoch, tak urcite nenakupuje v tescu"


    toto je riadne vtipna diskusia :) hlavne ze mu nezavidite

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ziaden normalny nenakupuje v martinskom tescu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ludia paneboze, zavist je zla vec. Chory clovek sme dal tuto fotku. Keby sa postavi nalavo, bude to zle lebo by blokoval prave miesto, keby sa postavil napravo blokoval by lave miesto - jednoduchsie povedane - ine auto by sa tam uz nezmestilo. Plus ked ma este dieta tak ma este vacsie pravo takto zaparkovat. Debil je ten co to odfotil. Uz som rozmyslal aj nadtym, ze vytvorim stranku www.fotimakozakokmplexovanychudak.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jee uz aj sedlaci vedia ako si spravit blog. gratulujem, uz sa len naucit parkovat. ale aj tento krok vnimam velmi pozitivne, maly pre ludstvo,, ale velky pre debilov :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Som manazer, vlastnim audi a6, cize si myslim ze penazi mam dost, sice chodime nakupovat do rakuska ,no nemam problem nakupovat v tescu. Znamena to ze nie som normalny? Ostatne mily anonym kde si myslis ze nakupuju "normalni ludia pri peniazoch"

    OdpovedaťOdstrániť
  15. na to ze si manazer asi nevies moc dobre citat, bolo tam napisane: ziaden normalny nenakupuje v martinskom tescu - este raz zduplikujem MARTINSKOM

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Skor by som povedala, ze ludia si skor radsej udru do niekoho, kto ma hummer ako do niekoho s feliciou. clovek sa potom citi ako king, ze moze kritizovat majitela takeho auta...pride mi to celkom vtipne, ked sa ludia takto nechavaju ovplyvnovat emociami.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Zaparkoval úplne prirodzene. I ja by som na jeho mieste tak zaparkoval. Ďalšie auto sa do toho priestoru nezmestí, Alebo lepšie povedané zmestí , ale ako ináč ako cez kufor z neho von. Fotograf je z tých strelených, ktorých sa tu na tejto stránke prezentuje najviac. Páni najmúdrejší...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Zavist? Nie, otazka, zaparkoval by takto v Rakusku alebo Nemecku? Ruku na srdce, asi nie. I ked pravda tam ziju inteligentnejsi ludia ako na SK. Tu je to len stupidita, bezohladnost, povysovat sa nad druhych a podobne. SEDLACI!!! Vsetci si mozme podat ruky do jedneho!!!! Je to smutne.
    Ale staci si precitat diskusie a hned je veselsie, ale zaroven do placu.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Vedľa toho prístrešku s vozíkmi sa veľmi zle parkuje aj s menšími autami (ale dá sa) kvôli odpadkovým košom namontovaným na prístrešok zboku, ktoré vytŕčajú do parkovacieho miesta.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!