21 septembra 2009

Pražák v Brne

príspevok nám poslal truelamer

Miesto činu: Brno - Královo pole, Florianova
Dátum: 12.9. 2009, 11:55
ŠPZ: 7A02378
Indikácie: Neparkuju jako debil, já jsem debil. Z Prahy.
Značka auta: Škoda Octavia
Diagnóza/K fotke autor píše: Pražáci holt parkovat umí, to je domovská džungle spolehlivě naučila a pokud není místo? Nevadí. "Helé mámó co říkáš, můžu to tak nechat?"

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. To mi pripomína východniarov v Bratislave. Len teda kopa z nich už má bratislavskú špztku, keďže tu bývajú a pracujú.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne to skor pripomina bratislavcanov mimo Bratislavy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nie nie, mimo BA nemame nikdy problem zaparkovat, pretoze VSETCI MIMO dokazu zaparkovat iba na miesto, ktore je dvojnasobkom dlzky ich auta - ak take nemaju, su v koncoch a fotia cudzie auta :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No ... bratislavčania nemajú problém mimo BA zaparkovať, lebo všetci odtiaľ sú nalezení v Bratislave :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. preco sa bavite o bratislavcanoch a vychodniaroch, ked toto je fotene v CR ? a ludia, nejde o to, aku mam znacku, kde som sa narodil, ale aky som clovek a ako viem jazdit....aj keby som mal niekto znacku z Ulanbataru, tak neviem aky je sofer, pokial neuvidim jeho majstrovstvo za volantom

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bratislava spravte si vlastne hranice odtrhnite sa od zvysku slovenska a nechajte si aj tu zrucaninu s parlamentom "in" a mozno sa slovaci budu mat raz dobre ked nebudu vsetko je..at do toho smesneho mesta co si hovori ze je hlavne a sa nechyta na ziadne hlavne mesto v celej unii. A zavedte si aj vizovu povinnost aby sme k vam my vychodniari nechodili zle parkovat. Toto snad nie je v ziadnom state.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!