20 septembra 2009

Parkovanie vyše roka

príspevok nám poslal lukáš

Miesto činu: Bratislava, parkovisko na ulici Jamnického
Dátum: cca od Septembra 2008 - doteraz
ŠPZ: Odvtedy čo tu stojí malo už dve teraz žiadnu
Indikácie: Státie na verejnom parkovisku už cca rok
Značka auta: Renault Clio
Diagnóza/K fotke autor píše: Táto fotka je tak trochu iná ako tie čo tu bývajú. Ide o auto, ktoré stojí na parkovisku už temer rok. Parkovisko je verejné a v miestnej vyhláške je písané, že pokiaľ stojí tri mesiace na verejnom parkovisku dá sa mu rozkaz na odtiahnutie. V prípade, že nemá ŠPZ sa odtiahne hneď pokiaľ majiteľ nezareaguje na výzvu.

Tak prešiel pol rok a v miestnych novinách bol článok práve o takýchto automobiloch. Tak som napísal na uvedený e-mail z tadiaľ mi odpísali, že ho budú sledovať a po troch mesiacoch odtiahnu. Prešlo ich už viac a nič sa nedeje tak to auto posielam aspoň sem. Na uvedenom parkovisku bolo asi 5 podobných áut.

Jedno majiteľ asi odtiahol, druhé niekto začal používať a tri (vrátane tohto) tu stoja. Toto značku nemá a ďalšie dve majú, ale všetky by mali byť toho istého majiteľa. A ako posledné spomeniem, že na aute je vidieť poškodenie (rozbité zadné svetlo, odtrhnuté zrkadlo, poškriabaný lak) teda ide jasne podľa miestnej vyhlášky o šrot, ale mestská časť radšej odťahujú Škodovy bez značky ako novšie autá bez značky.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

2 komentáre:

  1. No, ze sa vobec cudujes.. Tam na Jamnickeho aj na tom druhom parkovisku pri skolke parkuju ako blbi, po chodnikoch stoja s tym, ze sa prejst neda a policia sa tvari ze nic. Pritom tam kazdu chvilu vidim dake policajne auto, tusim tam aj byva nejaky polis. A nic, vsetko jedno. Takze si tam asi bude stat aj nadalej.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj u nas sa vyskytuju už 2 takéto autá. Skúsim ich odfotiť a publikovať. Už boli aj mestskí, nafotili, zdokumentovali a nič. Autá už pomaly zarastajú do asfaltu..:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!