12 septembra 2009

Čiaroslepec - high skill

príspevok nám poslal jozef

Miesto činu: Bratislava, Mliekarenská ulica
Dátum: 14. 9. 2009, 13:57
ŠPZ: PK212CH
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: O druhej popoludní som mal plánované stretnutie stretnutie na Priemyselnej v Bratislave a pretože som vedel, že v okolí nie je parkovanie bezproblémové a chcel som sa tiež vyhnúť parkovisku pri LIDL, prišiel som trochu skôr a snažil som sa nájsť voľné miesto na Trenčianskej, Priemyselnej a Mliekarenskej, čo sa mi po trošku dlhšom hľadaní aj podarilo. Cestou som si všimol tohto "high-skilled" parkujúceho, ktorý v oblasti, kde je počas dňa skutočne problém nájsť miesto na parkovanie, bol pokojne schopný zabrať dve parkovacie miesta. Nuž, všetkéhoschopnosť je neklamným príznakom neschopnosti.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. Levičácký čůráčci se baví tím, že fotí auta parkující přes pruhy, jak ubohé. Jakmile uvidím drahý auto tak rychle fotit a všechny přesvědčit na to, že člověk který má to, co já nemám je hajzl a úplnej dement. Typické pro východní kulturu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný povedal(a)... @ Sobota, 2009, september 12 8:23

    Vážený anonym, nech by tam stálo hoci aj 30 ročné žiguli, parkuje ako debil. V tomto smere sú si všetci rovní.
    Mimochodom, máte vôbec pojem o tom, aké ťažké je v uvedenej lokalite zaparkovať počas pracovného dňa? Debilita tohoto týpka je o to väčšia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obehnut klucom zo vsetkych stran.A ten pepík co sem napisal ako prvy,je zrejme ten debil co toho tatosa tak debilne zaparkoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je nejaka nova choroba alebo druh paranoje, obvinovat ludi, ze auto na fotke je ich? Uz je to trapne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. parkujuci debil - nic viac, nic menej, ak je toto zapadniarska kultura, tak zbohom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten curacik, co sem chodi propagovat obiehanie klucom si zrejme neuvedomuje, ze propaguje trestanie priestupkov spachanim trestneho cinu. Raz by ti za toto mal niekto rozbit hlavu, aj tak ju nepotrebujes na premyslanie, inak by ta taketo veci nenapadli. Nie si ani sudca ani vysetrovatel a uz vobec nemas pravo brat jeho vykon do svojich ruk a to ani ak sa ti cokolvek javi akokolvek jasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný povedal(a)... @ Nedeľa, 2009, september 13 11:51

    Bla,bla,bla.Chod sa obesit.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takychto debilov je ovela viac. Toto nie je ciaroslôepost, to je umyselne, aby tomu ubohemu chudakovi niekto neurobil ciarku na laku. Je to ubohy chudak, ktory by mal zaliezt niekam do jaskyne a rozmyslat nad svojou ubohostou. Obiehanie auta klucom neschvalujem, ale toho chudaka by som vobec nelutoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No ak si polícia neplní svoje povinnosti tak spravodlivosť zoberie do rúk dobrovoľník s kľúčom a zaryje ho do laku...
    Ten samý prvý príspevok sa mi zdá dosť úbohý. zaparkované. Nie je to ani o východnej kultúre ani o tom že niekto na také auto má a niekto nie.To auto nie je zaujímavé ničím okrem toho ako je zaparkované. Keby parkoval normálne tak ho nikto fotiť nebude.
    Mimochodom - majiteľ by sa možno veľmi potil keby sa začalo vyšetrovať či ho nadobudol z legálnych príjmov...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dobrovolnik musi byt neskutocny dusevny mrzak ked je schopny niekomu poskodit majetok mozno pri tom skrabani klucom maturbuje vyziva sa v tom je to uchilka ale raz moze prist rana do ohryzka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!