28 augusta 2009

Štvornásobný borec

príspevok nám poslal chodec

Miesto činu: Bratislava, Gusevova, Mlynské Nivy
Dátum: 19.8.2009, 12.00
ŠPZ: BA390UL
Indikácie: 4-násobný bonus pri parkovaní
Značka auta: Fiat
Diagnóza/K fotke autor píše: Parkovanie na prechode, parkovanie v križovatke, parkovanie
na tráve, parkovanie na chodníku.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. a kde inde mal zaparkovat? byt trosku tolerantny nezaskodi...urcite svojim parkovanim nesposobil dobravny chaoz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ked nema kde, tak nech aj porusi predpisy, ze?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pocuj mudrak...uz ta vidim, ako kruzis na dodavke po ceste, aby si zaparkoval predpisovo. Vsak srat na pracu, na cas...hlavne, ze budem ukazkovy parker...aspon netaraj.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ludom, co auto nemaju alebo ho vytiahnu dva krat do roka na nakupy, sa to keca :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podla mna zaparkoval asi najlepsie podla svojich moznosti, nikomu nebrani vo vyjazde, cez ten prechod prejde aj mamička s dvojickami a krizovatke absolutne nevadi.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kua, preco nikde napr. v rakusku nenajdes takto parkovat auta??? ked je to zasobovac, na nevyhnutny cas zastane priamo na ceste s blikackami. ked chce parkovat dlho tak si proste miesto musi najst!
    u nas to za chvilu dojde tak daleko, ze pride k tebe, otvori si branu pri rodinnom dome a zaparkuje ti v zahrade - sak tam mas volne miesto a ziadnu premavku neobmedzi!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. lenze v tom Rakusku, poriadne sa pozri po Kitsee, Bergu a dalsich blizkych dedinach je VSADE, kde sa predpoklada PARKOVANIE popri ceste aj kopec miest na zaparkovanie. U nas sa stale hadame nad hovadinami typu "parkovanie na chodniku" s tym, ze par militantne mysliacich idiotov ma predstavu, ze auta su ZLO a musia pokrikovat ako kto kde parkuje. Mimochodom po tych dedinach som si nikde nevsimol, ze by tie parkovacie miesta boli VYHRADENE, platene alebo cokolvek take.

    Takze KDE je chyba?

    Jedna strana mince je parkovanie debilov a druha strana mince je uz KONECNE zmierenie sa s tym, ze automobilova doprava je sucastou nasho zivota a to BEZ VYNIMKY. Bud chces zit v sustredenej aglomeracii alebo na samote, kde jedinym pristupom je vyslapany chodnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. takze sa zmierme s tym, ze su auta, teda budu porusovat predpisy. Druha strana mince je, ze vzdy sa najde niekto, kto zle/debilne parkovanie obhaji..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pre anonym z Utorok, 2009, september 1 23:58:
    sam si odporujes, dediny ako Berg a pod nie su aglomeracie, nie su preplnene autami!
    chod do viedne, grazu, kde je tiez nedostatok parkovacich miest na pocet aut a uvidis ze taki parkovaci debili ako u nas a ako aj na tomto obrazku sa tam nenajdu!
    o to hovorim ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. neviem vy ste asi nikdy neboli v zahranici. len tak som zadal do googlu bad parking wien a aha ho - http://vienna.mybikelane.com/ jak je mozne, ze dokonali ludia z rakuska blokuju cyklisticke chodnicky? to budu urcite slovaci s viedenskou znackou!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!