22 mája 2009

Tatrovka uprostred cesty

príspevok nám poslal pd

Miesto činu: Zvolen, Lihoveckého ulica
Dátum: 15. 05. 2009
ŠPZ: ZV144BT
Indikácie: Parkovanie na ceste - asi sa šiel spýtať na cestu
Značka auta: Man
Diagnóza/K fotke autor píše: Tak toto ma neskutočne pobavilo. Na úvod, vedla je stavenisko, celkom rušné, no pred vchodom zákaz vjazdu nákladným vozidlám. Ujo vodič to zrejme rešpektoval, tak zastal, zapol blikačky, vystúpil, zamkol auto a šiel preč. Uprostred cesty, rušnej cesty, cesty v centre mesta. Neblokoval nikoho, miesta bolo všade dosť, no asi 10 minút sme sa rehotali a chlapa nikde. Asi mal dôvod takto zastať, no pobavil/prekvapil kopu ľudí.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. myslim si, ze tam ostal stat preto, lebo potreboval odbocit dolava(zjeho pohladu) kde sa nieco stavia( o com svedcia aj stopy na zemi-fotka 2), ale kedze je to uzka cesta tak zrejme musel pockat kym odtial odide ina tatrovka ktora tam napr. mohla vysypat naklad.

    predpokladam, ze teraz dostanem odpoved ze sa mohol ist niekde odstavit alebo otocit. kedze nepoznam presne situaciu v tom mieste nebudem tvrdit ci to bolo mozne alebo nie, len upozornim ze tatrovka neni osobak a na otocenie potrebuje viac miesta aj casu. mozno aj preto tam odbocuje z sprotismeru,lebo by nemusel vybrat zakrutu ked by isiel z opacnej strany

    OdpovedaťOdstrániť
  2. souhlas... a pokud vidim, tak to neni Tatra ale MAN...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. deti obvykle vo vsetkom velkom s vyklapackou vidia tatrovku :-)

    tak ako, ked dve ladvinky na maske znacia nevyhnutne drahy arogantny voz

    alebo Tucson je zasa SUV :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ Piatok, 2009, máj 22 11:32 : Hmm, moze byt, znie to rozumne.. A hento nie je rotismer, je to normalne smer, viac napravo je parkovaci pruh, len je ho desne zle vidno, prekryvaju sa tam stare ciary s novymi, je to tam vcelku chaos..

    BTW: fakt skoda ze sa nedali odfotit tie tvare a vypucene oci ludi co sli okolo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. odpuste mi tu tatru, ale evidentne vsetci pochopili o ktorom aute bola rec :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. este doplnim stym protismerom, ze ked sa lepsie pozries na druhu fotku tak pod tym MANom je sipka. podla nej som usudil ze stoji v proti smere. na druhu stranu ked sa pozrem na prvu fotk, tak by to muselo byt z anglicka aby to bolo realne :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ups troška "veľká prekažka na ceste"... Žeby na Slovensku to bolo skutočne tak? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. keby som bol siel okolo, tak ta "TATRA" klesne hodne nizko k zemi, lebo by som jej prepichol vsetky gumy. Som zvedavy ako by menili kolesa s tym nakladom zeminy. Fakt mal stastie!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. urcite mu teraz odlahlo. mat take stastie ze si nesiel okolo :D:D:D:D

    dalsi hrdina za klavesnicou :)

    pre tvoje info kolesa by menil tak, ze by ten naklad vysypal. samozrejme az po zadokumentovani tvojho trestneho cinu kedze urcite by si mu sposobil skodu vacsiu ako 300 eur.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Fakt by som chcel vidiet ksicht toho ramba vo chvili kedy by prepichol co i len jednu pneumatiku na tom MANe. Samotne koleso poskodit da hodne namahy aj s dobrym nastrojom a uvolnenie takeho tlaku... Tomu co to pisal asi fyzika vela nehovori

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mali mu rozbit papulu! Take tupe hovada s ucnovkou, co sa hraju na velkych machrov, lebo soferuju velke auto je vela!!! Ved on raz natrafi aj na niekoho ineho a odide so zlomenym nosom. Potom sa asi nauci parkovat?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!