21 mája 2009

Stojím si na ceste a vykecávam

príspevok nám poslal pd

Miesto činu: Zvolen, Kaufland
Dátum: 09. 05. 2009
ŠPZ: ZV455BT
Indikácie: Blokovanie cesty
Značka auta: Suzuki
Diagnóza/K fotke autor píše: Chlap - nakupovač bol kuknúť čo nové v Kauflande a tak sa ponáhľal až zaparkoval pred branou kde je zakázané parkovať. Kašľať na to, parkovisko bolo skoro plné a brána sa používa len sporadicky, no čo je lepšie, akurát keď vychádzal z parkoviska, stretol asi kamaráta a veď tak prečo nie: zastal, vypol motor, vystúpil z auta a asi 15 minút sa vykecávali. Všetko super, len som mal dojem ze v Kauflande je asi pol Zvolena a ujo sa len prizeral ako ho všetky auta a ľudia s vozíkmi musia obchádzať.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. no stoji na parkovisku a nie na ceste, uz tam nemate co davat, co?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bolo by si umyt oci kamarat, ze?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je tam zakaz statia/zastavenia? Ak nie, nie je o com a jeho vykecavanie je v poriadku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podla mna nejde o to ze ci je tam zakaz statia alebo zastavenia ale o to ze chlapik sa postavil ako debil a prekaza ludom resp autam, bezny clovek by sa snazil minimalizovat blokovanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. myslim ze by ho museli obchadzat aj tak, kedze tam chodnik neni.

    inak vidim, ze autor je velmi vytazeny, ked nema na robote nic ine len 15 minut niekoho pozorovat, chodit okolo neho a fotit si ho :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a nenapadlo ta ze som stihol aj nakupit, vystat frontu pri pokladniach a stale tam stal? preco nenechal auto zaparkovane a nekecal tak? nie je dolezite ci je tam zakaz alebo nie, ide o to ze zavazdzal ako debil a kazdy ho musel obchadzat

    OdpovedaťOdstrániť
  7. majitela auta poznam, je to absolutny chrapun bez chrbtovej kosti, takze taketo stanie je len cast jeho bezbrehych svinstiev. Vsak on doplati!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!