27 mája 2009

Ako kačičky - len jedna vykúka

príspevok nám poslal stevo

Miesto činu: Bratislava, Aupark
Dátum: 13.5.2009, 19:47
ŠPZ: TT661DC
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Diagnóza/K fotke autor píše: Cyklo&peší chodník, je každodenne používaný na parkovanie áut, pričom niektorí sú ešte drzejší ako ostatní drzáni.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. Asi nevie esíčko :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dnes rano to iste, akurat ze az pri kruhaci a nedalo sa temer prejst ani pesi! to uz pomoze len natriet klucku psim hovnom!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tu je pekne vidiet co sa stane ked mesto dovoli postavit administrativnu budovu bez dostatku parkovacich miest !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ale prd, parkovacich miest je dost, hlavne cez den, az od stvrtej sa to plni, aj to sa da v pohode zaparkovat. Len ludia su LENIVY!!!! Prejst od parkovacieho domu k Aupark Tower je neprekonatelna dialava

    OdpovedaťOdstrániť
  5. neviem kedy si tam bol naposledy ale garaze aj parkovisko pred mc donaldom je otvorene az od 9.00 presne kvoli tomu ze tam parkovali zamestnanci z toweru, a zakaznici nemali kde parkovat. osobne si myslim ze to coskoro skonci ako v poluse (3 hodky zdarma a potom platene parkovisko)

    HINT: do roboty sa chodi vacsinou pred 9.00

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uznávam, že máš pravdu, ale zároveň, Aupark má aj suterénne parkovisko pre zamestnanov, postavené práve pod Aupark Tower pre tieto účely. A v Poluse to tak funguje, lebo je na sídlisku a parkovali tma ludia z okolitých domov, Aupark je pri Dunaji v parku a najbližšie domy sú ďaleko.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no len problem je ze tych miest je tam 100. a zamestnancov odhadujem okolo 900 v celej budove;) ked len kazdy treti pride autom tak to je 300 aut - 100 je v garazi. ostava 200 aut nieco sa zmesti na vonkajsie plochy co su blizsie k inchebe, nieco do sadu janka krala(viedenska cesta).zvysok...

    nemozes v garazi ratat tzv. managerske boxy, ktore su na spz nech pride dotycny hocikedy. resp. nemusia byt na spz ale zvykne to fungovat tak ze ked je v garazi 200 miest z toho 100 managerskych tak dovnutra je pustenych iba 100 aut a potom na kartu managera. presne takto to funguje aj v poluse pod budovou IBM kde su "zamestanecke" parkoviska.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Šak a načo cyklochodníky... Auto chodníky treba nie? Len to chce zmenit značku na autíčko v modrom kruhu...Sviniari aj u nas v Žiline to takto robia len raz dakomu prasknu nery...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to zachytne parkovisko byva tiez uzavrete?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. p.s. tym nevravim ze mi vadia ti v pruhu pre cyklistov ci co to je, ale heno tamto ten kolik na ceede

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ktore zachytne parkovisko? to co je pri vjazde z noveho mostu predtym ako prejdes tym podjazdom priamo na cestu k auparku?(oproti mcdonadlu)
    lebo to je plne. a vzadu to patri O2 ktory si tam dali rampu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. v parkovacom dome su zasadne tie horne poschodia uplne prazdne

    OdpovedaťOdstrániť
  13. skus predtym ako nieco napises citat :)

    ta garaz je otvorena az od 9.00 a vacsina ludi chodi do roboty skor. preto je rano plne to vonkajsie parkovisko ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!