16 marca 2010

Sajfa parkuje

príspevok nám poslal bin

Miesto činu: Bratislava, Záhrebská ulica
Dátum: 14.3.2010, 6:40 ráno
ŠPZ: BA107UY
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: Land Rover Discovery
Diagnóza/K fotke autor píše:Sajfovi sa asi po návrate z programu OTO nechcelo hladat zmysluplnejsie parkovacie miesto.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

91 komentárov:

  1. však taký čavo móooože, néééééé? šak sme nejaká dééémokracija a čavovia móožu viac jak nejakí žebráci. néééé? fuj. celebrity. škaredý mimozemšťan, čo má každé jedno oko na inej svetovej strane a ešte je arogantný jak svina. a vidno, že aj v reálno živote. fuj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to bol nadrbany, ci co??

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mal stigro, keby zavadil tou gumou o to zelezo, tak ju roztrhne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. On nielen parkuje ako d... On nim v skutocnosti aj je. (Na Slovensku je to tak).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekne auto? Amputovali ti vkus?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak toto je echt na debila!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ponahlal sa do kniznice a zaroven chcel ukazat krizenie na Discu;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je tam vidno dobrý úmysel, že nechcel byť úplne na tráve, dal by som mu za to 3 body, nech je to len -7

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hehe, NPC z Morrowindu ma teda slabo naprogramovanu AI :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Neublizujte mu tolko,ved on to aj tak nechape co zleho spravil.Ak je niekto retardovany,nechape rozdiel medzi debilom a kultivovanym clovekom. Vsak pan Sajfa.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Byvam na Zahrebskej a toto robi chalan sustavne. Na vlastne oci som ho videl tuknut auto takym sposobom, ze nechapem ako mohlo toto dostat vodicak.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Je to chudak.Dajte mu pokoj.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. trebna mu aspon uznat ze neblokuje ostatnych vodicov, takze by som toto az tak tragicky nevidel

    OdpovedaťOdstrániť
  14. neurazajte retardovanich a debilov, oni za to nemozu. ako ten pan zaparkoval a parkovava, to sa rozhodol sam a urcite si je vedomy, ze na travniku sa neparkuje. ale kedze uz ma ten terenak, nebude predsa parkovat na asfalte, no nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. prave to okomentoval rano v radiu...netrha mu to zily, ako Vam.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Dnes si z toho robi Adela srandu na FUN-ku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja by som ho chcela. Skoda, ze je zadany....

    OdpovedaťOdstrániť
  18. HAHA vy ste dementi chcel by som vas vidiet ako vy parkujete na sidlisku kde je pocet parkovacich miest menje nez jedno auto na byt 3/4 co ste tu s komentami ani nemate auto

    Dominik..

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nechajte ho... chudáka.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. A Ty máš aké autíčko Dominik ?

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Parkuje v pohode, nikoho neblokuje, o trave nemoze byt ani reci (uz davno je prec - ocividne sa tam parkuje casto. mozno len rovnejsie. Okrem toho jednym kolesom ani na trave nie je.
    Ja sa len pytam - co za debila si kupi taketo auto aby s nim jazdil po blave?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mas vo vsetkom pravdu
      PS: kupil som si traktor JohnDeer

      Odstrániť
  22. zle zaparkoval - ok, ale prečo toľko osobných urážok ? žeby závisť neschopných zarobiť si na dobré auto ?

    OdpovedaťOdstrániť
  23. je neslušné niekoho len tak urážať...

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Nema Sajfa nahodou Hondu civic?

    OdpovedaťOdstrániť
  25. mam auto a tiez si kazdy vecer musim hladat miesto na parkovanie ak pridem neskor. ale jedna vec... teraz je velka moda kupovat si cim vacsie auto a teda rad by som vedel kolko % ludi tie auta aj realne potrebuje a vyuzije... a schvalne ich ma najviac ludi, ktori nevedia jazdit a uz vobec nie parkovat a samozrejme predsa nebudu pouzivat nohy a tak sa s tymi karami natrepu vzdy az pred vchod, kde plati: cim viac mies na parkovanie zaberiem, tym som viac gangsta. arogancia a ubohost na kolesach... daniel

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Argument, že už tam tráva dávno nie je veľmi zaujímavý. Ale vďaka komu tam nie je ? Teraz nech sa začne parkovať po zvyšku trávnika a o mesiac, dva argumentujme, že už tam žiadny trávnik nie je, veď dobre zaparkoval. Potom povolme parkovanie nielen na chodníkoch, ale aj na všetkých trávnatých plochách.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Nekompenzuje si niečo Sajfa tým veľkým autom :-D
    Ja si myslím že parkovanie je v pohode. Aspon nikomu nezavadzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. lol, a co picujete do neho? tak zaparkoval tak...a co? mali ste tam poslat meskacov, nech sa na to pozru, tu si vylievate zavist, ste trapny, kde mal zaparkovat? ci na streche dakej fabie? sa zobudte :D majec

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Aj takto zaparkovat treba vediet! To, ze to postavil aspon jednym zadnym kolesom na betonovy kanal vypoveda o jeho ohladuplnosti a kladnom vztahu k prirode.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Zaujimave ako vsetci komentujete prave Sajfu.Iba preto,ze je viac viditelny tak mu dokonca aj nadavate a tvarite sa ako keby ho poznate dokonale.Keby na to mate,verim tomu ze aj vy by ste si kupili auto ktore sa vam paci...a parkovanie??Uz som videla aj horsie..na Slovensku si clovek nenavybera..parkovacie miesta nespadaju do planov miest..a clovek je tvor vynaliezavy,tak si najde sposob...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. hehe, vy teda mate starosti :))), az mi je to smiesne, vsak nikomu nezavadzia, ani chodcom, ani autam a kedze pravdepodobne nebolo miesto, kam zaparkuje, supol auto sem, co je na tom? v prvom rade to nieje jeho chyba, ze nema kde zaparkovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  32. To už fakt nemáte čo riešiť.... kolko ludi tak parkuje ale to sa nefoti.... :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Neviem, prečo je sem zaradený tento príspevok...
    Zaberajú nám chodníky, nedovolia nám prejsť cez prechody, zbytočne zaberajú miesta na parkoviskách, ohrozujú našu bezpečnosť,...
    Nič z toho Sajfa neporušil...nezaberá chodník, ani parkovisko...
    a trávnatá plocha? ...keď si pešší vyšliapu cestičky po trávníkoch, aby si skrátili cestu, vtedy nikoho netrápi, ako taký trávnik potom vyzerá...ani auto, ktoré tam ten trávnik zničilo predtým...ale ak je to celebrita..tak, dajme ju do novín na net,aby sa sme sa mali na kom vŕšiť a ským sa porovnávať.
    No je to vážne tak...koľkí y vás, čo ho skritizovali svojimi šľapajmi nikdy v živote neprispeli k už vzchodenej cestičke v tráve v parku, na sídlisku...???
    Riešite cudzie veci...a nemáte právo...kde bol ten fotograf, keď tam zaparkoval ten, kto začal tú trávu prvý krát ničiť?

    OdpovedaťOdstrániť
  34. pripadá mi to ako uplne normalny obraz parkovania v Blave... Nevravím, že to je správne, ale kolkí z vás tu moralizuju o tom aké auto si kto ma kupit... Takze keď bývam niekde na dedine, tak mozem mat velke auto o akom snivam, ale ak byvam v meste tak si musím kupit Smarta??? To je akoze trest za to, ze som sa prestahoval do mesta? Keby bolo dostatok parkovacích miest, tak takýmto by som dával tazké pokuty, ale takto? Nikto sa nejde stazovat na mesto, ze preco nestavaju parkoviska, nikto neukaze prstom na developerov, ktorí stavaju baraky hlava- nehlava a ziadne parkovanie... Ved ked postavia budovu, v ktorej ma pracu 1000 ludí a z toho sa tam aj 400 pristahuje, tak asi ako sa tam dostanú...??? to nikoho netrápi, ze nemame dostatocne cesty a parkoviska... Moj nazor je taký, ze ked uz naozaj nie je kde, tak radsej na trave, ako na ceste, kde by kvoli nemu napríklad nepreslo poziarnické auto, ktoré ide hasiť váš byt... V takom prípade by nikomu z vas nevadilo, ze je na tráve... či? :))
    Miloš

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Nechapem preco utocite tak na Sajfu...
    je katastrofalny problem s parkovanim na celom SR nemal kam odparkovat tak to supol na travnik. a co teraz? mala prist mestska policia a dat mu papucu alebo pokutu alebo co ja viem co...
    vsetci tu vypisujete ze Sajfa je aky retard atd... lebo odparkoval na travnik... verim tomu ze kazdy jeden z vas co ma vodicak tak parkuje tiez na travniku ked nenajde volne miesto na parkovidku... uvedomte sa uz...

    OdpovedaťOdstrániť
  36. nejak moc nad tym onanujete.Kazdy kto byva v BA a ma vacsie auto ma problem s parkovanim a urcite peknych zopar raz zaparkoval podobne.niemandi

    OdpovedaťOdstrániť
  37. keby ma radsej na tom aute povozil..:o)) parkuje v pohode..skor by ma zaujimalo komu sa chcelo rano vstavat z postele a fotit to..sa musel velmi ten clovek nudit..alebo ho hneva ze on asi kazde rano stoji na zastavke MHD ....

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Myslim, ze ludia ktori tu urazaju druhych, napr. Sajfu, su ludia bez stipky slusnosti. To ze zle parkoval, nie je dovod na urazky.Ako tu uz niekto pisal, preco nikto nezavolal mestsku policiu? Vsetky ostatne reci su len reci o zavisti. Nemam take drahe auto, ani asi nikdy mat nebudem, ale nebudem si vylievat zlost na tych, co si take auto mozu dovolit.Je to pod moj uroven.

    Michal

    OdpovedaťOdstrániť
  39. sa stavim, ze 75% vsetkych mudrlantov tu nema ani auto, ani vodicak.. len sa bavte deti... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  40. To naozaj Slovensko trapi len toto?

    OdpovedaťOdstrániť
  41. To sa tu vyjadruju samí CPčkari až na par vynimiek ,,,nevidim v tom ani cent arogancie , keby tí blbečkovia zo všeliakych prdeí a dedin poznali problem parkovania tak by držali klapačku. Komu tam kua zavadza ????? vozičkarom ??? mamičkám s kočíkom??? autám ?? chodcom???? NIE!!! Vadi to zavistlivým č..ákom ,dôchodcom čo nemajú čo na praci a takým čo tam parkujú každy deň,len maju volake chrchle ktore im nikto nezávidí.

    TITOdeBRAHE

    OdpovedaťOdstrániť
  42. aj tak najvacsi debili sedia na radnici, je ocividne ze uz niekolko rokov je parkovacia situacia neunosna a nic sa preto nerobi, teda okrem zatahov mestskej policie za ucelom naplnania mestskej kasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  43. vy uz fakt nemate co riesit:D:D...ja parkujem z motorkou na horsich miestach a nikomu to este nevadilo:D:D..to bude tym ze nejsom sajfa...ste dr.nutí:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  44. jaaaaj, kam speje tato diskusia. sajfa, mas pekne auticko a vynaliezavo si si vynimocne nasiel miesto na parkovanie. a vobec, naco sa urazate?
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Prečo sa rozčulovať, zaparkoval na tráve, lebo nebolo miesto. Keď nie je miesto pred obchodom, treba zaparkovať na vyhradenom mieste pre invalidov. Keď nie je miesto na parkovisku, zabarkujem rovno pred vchodom. Keď sa ponáhľam, tak sa predbehnem. Keď niečo nemám a chcem to, tak si to ukradnem. Kde je problém ?

    OdpovedaťOdstrániť
  46. jaj boze sem len deti chodia co inym zavidia auta, chudacikovia :D:D:D, no len sa bavte trapkovia :D:D:D strasneeeeee zaparkoval na travniku tak sa s toho vsetci poserme, normalne volajme novinarom, televiziam a nech premier spravi prehlasenie ze sajfa zaparkoval na travniku :D:D:D:D

    Titus

    OdpovedaťOdstrániť
  47. kokos by ma zuajimalo kolko ludi z vas ma uz vodicak a ci uz niekedy skusalo parkovat v bratislave. toto ani zdaleka nie je tak hrozne ako vidim kazdy jeden den v meste. nezavadzia chodcom a ani autam tak podla mna az taka hroza to nie je

    OdpovedaťOdstrániť
  48. no tak si mal kupit byt niekde tam, kde nie je taky problem s parkovanim...ja byvam na ostredkoch v ruzinove a pokial nemusim mat auto yuplne pred branou tak v pohode zaparkujem...

    OdpovedaťOdstrániť
  49. tak sa tam teraz vsetci prestahujme a uvidíme, či sa tam bude tak dobre parkovať... Býval som Ružinove 2 roky a tiež to tam večer nebolo práve ružové... Ono ak sa niekto vráti z práce o cca 15tej, tak zvacsa zaparkuje, ale čo ludia, ako ja, čo chodia z práce okolo 19tej a neskor? ked su vsetci doma??? Alebo aj na to tu určite nájde niekto odpoveď, že si mám nájsť inú prácu? :)) Miloš

    OdpovedaťOdstrániť
  50. ten co to nafotil isto siel peso :D ale aspon si vyblazni sasa, ze tu ma tolko komentov :D
    parkovanie v danej lokalite je bezne, ani papuce nedavaju... ba ani na moju Fóbiu a parkujem bezne takto..

    OdpovedaťOdstrániť
  51. chodim do BA a fakt tam je vecer problem zaparkovat a ja som ties musel parkovat ze mi koleso trcalo na muriku takze toto je asi normalka ale ked to je sajfa tak to asi treba nafotit a zverejnit nech je o com zase pisat!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  52. jebnuty ste vsetci sa mi zdá!
    kde asi mal zaparkovat chcel by som vas vidiet kde by ste to nehali somari!

    OdpovedaťOdstrániť
  53. taketo starosti su ozaj na smiech...proste tak zaparkoval lebo sa mu chcelo...neviem preco by sa mal vyvysovat...kupil si velke auto lebo sa mu paci a zarobil si nanho...ja mam sice auto male...ale ked sa mi chce tak si zaparkujem akokolvek...a nezaujima ma nic...a to ani neni som kazdy den v radiu alebo tv ;) a vsimnite si to parkovisko...kde inde mal zastavit...tak tam je travnik...bohuzial

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Naozaj neviem čo tu tí voli riešia. Nemal kde zaparkovať, tak zaparkoval aspoň tak, že nikomu nazavadzia - a to je jeden z mála takých. idel som už parkovať ľudí tak, že bežne niekoho zablokovali a podobne. Ja tiež parkujem kde sa dá - a veru, keď prídem domov večer, tak aj na trávniku. Prosto keď to netrápi mesto a nestavia na svojich plochách parkoviská, prečo by to malo trápiť mňa ...
    Lovap

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Fakt drzé parkovanie. Ale zase lepšie ako parkovať na mieste pre ZŤP alebo niekoho zablokovať. Ak by vsak mal ine EČV ak BA, ani nie za hodku je odtiahnuty. Parkoviska pred barákmi sú plné, kto skôr príde ten skôr berie. A s tým nič nespravíte. Že má veľké auto ?? No a čo... .Že parkuje ako maďar ?? No a čo... . Keď len toto Vás trápi....

    OdpovedaťOdstrániť
  56. ...á naši traktoristi

    OdpovedaťOdstrániť
  57. No vam to tu teda pekne drbe vy nemate co robit?

    Mike :)

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Sajfa vzdy vynikal inteligenciou... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Sajfa len tak dalej ! nech maju tieto egresove hlavy o com pisat!!ja by som to tam tiež dal však ked neni kde inde zaparkovat !!To je stare masto!!

    OdpovedaťOdstrániť
  60. sajfa mal si to je*nut do vytahu....potom by len cumeli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  61. SAM BY SOM LEPSIE NEZAPARKOVAL..!
    NA TRAVNIKU(ak sa da ta akoze zelena plocha tak nazvat)STOJI LEN S JEDNYM KOLESOM..!
    TAKZE AK BY MAL DOSTAT POKUTU TAK LEN 1/4..!
    ALE ROZHODNE NEPARKUJE AKO DEBIL..!
    THAT´S ALL!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Čierný kukláč17. marca 2010 o 14:50

    Toľko komentov sme tu ešte nemali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Ako tak čítam, riadne sa tu na Sajfovi vyšantili.Je to veľmi pekné také RANY Z DAVU.
    To auto síce neparkuje najvzornejšie, ale kto chce hodiť kameňom ????????????????????????

    OdpovedaťOdstrániť
  64. KKS ... typická slovenská vlastnosť ... urážať úspešnejších a bohatších aj keď VY ste taký istí !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  65. je to len zavist ja to nezaparkujem lepšie a mne sa sajfa pači aj s jeho autíčkom

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Jajajaaaj..bože čo sa takeho stalo..to všetci chcete povedať že jazdíte a parkujete podla predpisov..riešite si tu len svoje komplexy a trápi Vás to len preto že je to Sajfa..Sajfa maš moju podporu a pokuty Ti preplatím..TomyCromy LV

    OdpovedaťOdstrániť
  67. too auto vyzera strasne .. kup si daco lepsie sajfa !!

    OdpovedaťOdstrániť
  68. seriozne toto nieje najhorsie parkovanie ... ludia co tu nanho nadavaju je to cista zavist .. niekto je uspesny a hned je zly .. Na slovensku je to tak!:P

    OdpovedaťOdstrániť
  69. tym co kritizuju auto: kopali by ste sa do riti, keby ste take mali.
    Keby to nebolo Sajfove aute, bolo by tu asi 10 prispevkov. Podla niektorych vyzera ako E.T., ale kde to dotiahol. Je ubohost komentovat niekoho vyzor. Nikto ho z Vas osobne nepozna, ale viete, aky je arogantny a bla bla.
    A tym co si tu buchaju do prs, ze by nikdy takto nazaparkovali na Slovenoskom sidlisko (kde je nedostatok parkovacich miest) Vam vsetka cest.
    A najviac ma natom vsetkom tesi, ze Sajfa si z tohoto k...t robi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Bezna vec,
    minule som videl na chodniku zaparkovane taketo stredne suv... chodnik bol dost siroky, takze sa tam zmesti aj taketo auto a ludia... lenze to by musel sofer stat normalne, a nie sikmo. stal krizom cez cely chodnik, musel som ho obchadzat po ceste (rozumej po vozovke). A zrovna ked som si sam pre seba hovoril z ktory k***t takto parkuje, tak odomkol a nastupil labuda mladsi.

    OdpovedaťOdstrániť
  71. byvam v tejto lokalite, a je naozaj problem najst miesto na parkovanie... ale aspon nezavadzia...

    OdpovedaťOdstrániť
  72. ved na to si kupil takyto terenak, s feldou by tak nezaparkoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Tú ulicu poznám to je na Záhrebskej!!

    OdpovedaťOdstrániť
  74. Tak prečo si Labudovi ml. nevynadal keď si si myslel že zle parkuje? Raz darmo, Slováci sú národ holubičí a dokážu si max. šomrať popod nos, ale keď si majú otvoriť hubu radšej ju držia!!

    OdpovedaťOdstrániť
  75. myslim si,ze neurobil nic zvlastne,a tie individua co tu pisu,ze je neviem aky su len zavistlivci co mu zavidia uspech,ste ubohy a Sajfa je the best.

    OdpovedaťOdstrániť
  76. sajfa myslim ze to este prezijes

    OdpovedaťOdstrániť
  77. komplexy menejcenych-zavidia aj parkovanie

    OdpovedaťOdstrániť
  78. jeeeeej,mne sa toto strasne paci, Sajfa musel byt v krcoch od smiechu ked si tieto ubohe prispevky cital,ak vobec stracal s takymito ubohostami cas... podla toho travnika bez travy vidiet,ze sa tam uz stalo minimalne 1000x ale zrovna ked si tam zastal Sajfa sa ten clovek, co tam planoval vysadit tulipany riadne nazlostil asi - autor prispevku, nepestujes ich nahodou? :))) maco

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Sajfu neznášam. Je to arogantný kokot. Tým parkovaním nám dal všetkým najavo že on je niečo viac. Dal by som mu čelo keby som ho stretol niekde v tmavej uličke.

    OdpovedaťOdstrániť
  80. ...a kto si ty, keď chceš rozdávať čelá?! ...nejaký arogantný a dôležitý tiežk.k.t!
    Jáj ako by som ti dal čelo, keby som ťa stretol!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Dobre skoro ako ja nedajú sa sajfa

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Môže niekto vysvetliť, čo znamená ten posledný príspevok?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!