09 decembra 2012

Parkovanie na zákaze zastavenia


príspevok nám poslal bez podpisu

Miesto činu:  Žilina, Františkánske námestie (pri úrade práce - vjazd od ul. J.M.Hurbana)
Dátum: 27.11.2012, 11:00
ŠPZ: ZA661CM
Indikácie: Parkovanie v zákaze zastavenia
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Vodičovi sa zrejme nechcelo zaparkovať na niektoré z asi piatich voľných miest na parkovisku, tak si auto pohodlne odložil ku vchodu do budovy, kde stálo asi 15 minút. Lenivosť, ktorá pravdepodobne majiteľovi vozidla bránila prejsť pár metrov pešo, je opodstatneným dôvodom, prečo vodič mohol porušiť dopravné predpisy.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

20 komentárov:

  1. Značka auta: Audi ?? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najskor si overte prečo ten človek takto parkuje a potom tu pridavajte taketo pičoviny!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak vies napis preco takto parkuje aby sme my ostatni tu nemuseli naslepo tipovat dovod.

      Odstrániť
    2. urcite pre svoju lenivost alebo pre neschopnost zaparkovat s velkym autom medzi dve auta ako skoro kazdy kto tu je :-)

      Odstrániť
    3. tak načo si kupuje také auto, ktoré nevie normálne zaparkovať?

      Odstrániť
    4. to som zvedavá či by si policajti overovali prečo tak parkuje :D neznášam ľudí čo zavadzajú a parkujú tam kde nemajú!!!

      Odstrániť
  3. Ludia, to mi povedzte, aky dôvod ospravedlnuje taketo parkovanie? Este mohol vodic dostat papucu a bolo by vybavene.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj tak je to škaredé auto, aký bude asi majiteľ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuto stranku museli vymysliet debilkovia co su najlepsi pani soferi a vedia na milimeter zaparkovat vsade....a ked potom vidia niekoho kto stoji kusok v druhom parkovaciom mieste tak hned smatraju do vrecka vytahuju mobil aby si potom mysleli ze su superhrdinovia ktori nam tymto pomozu ze tu budu zverejnovat fotky ludi ktorym to az tak dobre s parkovanim nejde..nepoviem ked niekto so svojim audi parkuje v mirage v piatok cez dve miesta a je problem najst vtedy volny flek v meste..ale toto "audi" nezabera nijake miesto ani nie je cez ciaru aby ste ho hned fotili...to ze stoji v zakaze je vodicova vec na pokutu zjavne ma... A este tu nejake individua idu urazat majitela ze je skaredy lebo ma skarede auto... Daj sem fotku ty svojho auta ... Isto mas nanajvys nejake punto alebo bicykel

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže majiteľ auta sa ozval.
      A jeho príspevok len dokazuje, že nielen parkuje ako debil ale aj duševnou výbavou debilom je.

      Odstrániť
    2. Majitel si pravdepodobne mysli ze vyhlasku o cestnej premavke vymysleli tiez debilkovia, rovnako ako ti, ktori tam osadili tu znacku a tiez rovnako ako ti ktorym tam dennodenne takto parkuju a zavadzaju auta nezodpovednych vodicov. Pracoval som v budove oproti a dennodenne tam bol problem s ludmi, ktori maju v hlave o nieco menej, ze nechapu dopravne znacenie a blokovali tam cele parkovisko a prijazdovu cestu k nemu. Toto je jeden, o par minut pride dalsi, potom dalsi a zachvilku autom nevyjdete, alebo nevojdete. Tak si skuste zaplatit parkovacie miesto na rok a nakoniec sa naneho ani nedostanete a ste odkazani na to, aby ste parkovali v obchodnom centre.

      Odstrániť
    3. nie som majiteľom auta .. len som sa už nemohol pozerať nato ako kraviny tu píšete :)

      Odstrániť
    4. Co maju spolocne tvorcovia tejto stranky s tym, ake (podla teba) kraviny tu ludia pisu?
      Logika nula bodov

      Odstrániť
    5. To bude urcite nejaky pribuzny toho majitela, ktory pravdepodobne tiez preferuje volny system parkovania :D

      Odstrániť
    6. Co mas proti Puntu? :)

      Odstrániť
    7. "...tu budu zverejnovat fotky ludi ktorym to az tak dobre s parkovanim nejde..." komu to s parkovaním "až tak nejde" nemá čo vlastniť vodičské oprávnenie. :)

      Odstrániť
  6. nie som majiteľ auta to si môžeš byť istý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mna by zaujimalo ake ma auto ten pilot co sem pisal ten komentar s tym puntom. Mozno nema ani ten bicykel, alebo sa vyvaza na ocinkovom drahom auticku na ktorom nevie ani poriadne soferovat len hra zo seba machra, pritom zaparkovat s parkovacim asistentom mu robi problem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To auto tam parkuje pár krát za rok, a to asi 2 minúty,pretože do konzervatória dovezie tovar (vtedy parkuje až pred vchodom) a aby nezavadzal do vchodu do školy dá to potom na 2 minúty takto podpise papier a ide preč...a áno poznám majiteľa....a hoc kde ide by ste toto auto našli tak by sme ho nidky nevideli parkovať anilen kúsok na čiare.....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidime ci sa tu toto auto este niekedy objavi, ale autor prispevku pise, ze tam stalo 15 minut. A keby tam stalo aj 2 minuty, je to jedno, porusuje zakon a vedome a potom to na cestach tak aj vyzera.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!