23 septembra 2012

Niekomu nie je nikdy dosť II

príspevok nám poslal mors principium est

Miesto činu:  Košice, parkovisko medzi Oštepovou a Južnou triedou
Dátum: 9.9.2012, 11:50
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Renault Koleos
Diagnóza/K fotke autor píše: Podobne ako v mojom včerajšom príspevku, toto parkovisko bolo pred nedávnom zväčšené o cca 50 parkovacích miest a napriek tomu sa vždy nájde niekto, komu to, ako vidieť, nestačí.

Mladá majiteľka tohto Renaultu takto parkuje pravidelne, pričom vodičom riadne sťažuje výhľad pri výchde resp. vchode na parkovisko.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. Zopakujem moju otazku pre autora foto:

    Vodicka Renaultu tam ozaj zaparkovala v case ked bolo na parkovisku ine volne miesto ??
    ----
    Inak je realne ze parkovisko bolo plne a vodicka tam nezaparkovala z "nudy" ale z nutnosti.
    ----
    P.S. Je naivne si mysliet ze par parkovacich miest navyse vyriesi problem s parkovanim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nema tam co parkovat, odtiahnut a pokutovat.

      Odstrániť
    2. PRE Anonymný23. septembra 2012 10:32 :

      Otazka znela ci tam vodicka zaparkovala ked tam bolo volne miesto.

      Odstrániť
  2. parkovanie v križovatke nemám rád, jednak to obmedzuje výhlad pre vodičov iných áut, jednak by som sa bál o to svoje kebyže tak zaparkujem...ale druhá vec je že ak došla dakedy v noci a nebolo kde inde zaparkovať, vyrišila to takto ešte vcelku šikovne...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mors principium est23. septembra 2012 o 20:40

    Vytvorenim dalsich 50 parkovacich miest na tomto parkovisku sa situacia vyrazne zlepsila, doslova kazde auto si tam najde miesto, dokonca aj v nocnych hodinach, ak aj nie priamo na tomto parkovisku, tak "prinajhorsom" na kraji cesty (na obrazku vlavo dole), tam tiez auta parkuju. Lenze u tejto slecny (a dvoch dalsich vodicoch) je asi velky problem urobit o par metrov dlhsiu trasu z domu k svojmu autu.
    Tato vodicka na zakazanom mieste parkuje takmer pravidelne (pokial jej miesto neobsadi majitel Hondy CR-V z mojho predchadzajuceho prispevku, resp. este jeden majitel Octavie Tour combi), pricom jej specialitou je, ako vidiet, aj minimalne polmetrova rezerva od obrubnika.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Či je toto parkovisko prázdne alebo plné, podľa mňa , ako vodiča ,je úplne jedno. A myslím si že aj táto vodička, to vie, ale blbosť, arogantnosť a IQ tu asi tiež zohrali svoju úlohu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jednoducho tam nema co parkovat.To biele srafovanie ma totizto aj svoj zmysel,nielen to,ze je tam zakazane stat.Sa uvedomte,a prestante obhajovat takychto blbcov arogantnych.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Akože ak by bolo plné, tak nepoviem.. ale včera toto auto parkovalo rovno pred chodnikom, čiže sa nedalo prejsť a dnes na vyšrafovanom mieste na druhej strane cesty v križovatke, pol metra od kraja, takže uplne trčí do cesty..........

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dnes opäť takto parkuje....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim, ze uz takto doparkovala (dufam, ze nie len docasne), pretoze zhruba v tom case ako si pisal vyfasovala konecne papucu.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!