16 septembra 2012

Návšteva pána ministra v Košiciach









príspevok nám poslal The_Edge

Miesto činu:  Košice, Ružínska ulica, Mestský magistrát parkovisko
Dátum: 30.8.2012, 15:30
ŠPZ: KE055CR, SK831AN, KE357HR, PO791DJ, PO573CB, KE161EE, KE193FE, BJ536AK, KE953EL, PO186AI, PO193AI
Indikácie: Blokovanie vozidiel pri výjazde a vjazde na parkovisko, výjazde z parkovacieho miesta,  parkovanie za zákazom vjazdu, blokovanie jazdného pruhu, parkovanie za zákazom zastavenia
Značka auta: rôzne
Diagnóza/K fotke autor píše: Toto ma čakalo po príjazde z práce domov. Nafotil som to a kontaktoval mestskú políciu, kde som nahlásil priestupky ktorých sa parkujúce autá PZ SR dopúšťajú.

Podľa informácií úradujúceho mestského policajta prebieha návšteva pána ministrva vnútra a oni nemôžu s týmto nič spraviť. Nemôžu ich odtiahnuť a vlastne nemôžu spraviť absolútne nič.

V akom štáte to žijeme? Do niektorých aút dokonca nastupovali príslušníci v tričkách a šortkách bez uniformy. Zaujímalo by ma vyjadrenie kompentného. Osobne by som všetkých príslušníkov poslal na
preskúšanie do autoškoly.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Len ma zaujima ako vnima a riesi autor fotiek take klasicke vecerne parkovanie na sidliskach (tam sa porusuje podobne vela zakazov).

    Ako priklad parkovanie na sidlisku Tahanovce - tam je to najkritickejsie, ale aj na Terase sa parkuje DOST problematicky (v niektorych castiach).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. policajny stat. A odkedy nejaky posraty minister potrebuje okolo seba tolko fizlov? Dat mu cez papulu a bude spokojny.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no bóže, tak si udelili orgáni menšiu výnimku, šak určite boli na zásahu práve...či?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto tu nemá čo hľadať. Všetky autá boli policajné, v tej chvíli aj ten autobus, ktorý patril do sprievodu. Policajti majú túto výnimku zo zákona, aj bez použitia majákov a sirény. Takže nedopustili sa žiadneho priestupku !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V zásade platí, že policajt pri výkone služobných povinností (či už s majákmi alebo bez nich) nesmie ohroziť bezpečnosť premávky a jej účastníkov. Keď ale nepoužíva majáky, môže porušiť pravidlá iba v nevyhnutnom rozsahu.
    Chlebicky a malinovka s panom ministrom urcite spadaju pod tzv. nevyhnutny rozsah .... alebo to nazveme policajny zasah ??
    Takze to vlastne bol policajny sprievod s policajnymi autobusmi, hasicmi atd.. vykonavajuci policajny zasah v nevyhnutnom rozsahu ....

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!