13 septembra 2012

Debil na vozíčkaroch

príspevok nám poslal rio

Miesto činu:  Lučenec, Nay elektrodom
Dátum: 29.08.2012, 10:30
ŠPZ: LC535BR
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: Volkswagen Golf
Diagnóza/K fotke autor píše: Som právnik, tak tam môžem stáť.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. kym za to nebudu odtahovat auta a davat pokuty, bude takychto debilov vsade plno. problem je v tom, ze ked aj zavolate policajtov - statnych, povedia vam, ze je to vec policie mestskej. ked zavolate mestskych, odkazu vas na statnych alebo na majitela pozemku - predajnu. a veduci predajne vam povie, aby ste zavolali statnu policiu. kolotoc bez konca a najma bez vysledku..... slovenske Kocurokovo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takito hrdinovia by si mali zapamatat ze za parkovanie na invalidnom mieste je pokuta 300EUR.

    Navyse plati objektivna zodpovednost - teda podnet moze hocikto kto take auto odfoti (mobilom).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chlapci ja neviem,nezastavam si takychto primitivov.Je zrejme jasne kazdemu ze to miesto je vyhradene pre invalidov,ale ruku na srdce.Nieje ta znacka umiestnena trochu nestastne?A kde je vodorovne znacenie na zemi ze prave to je miesto urcene invalidom podla (nejasne umiestnenej)znacky?Viete,prave taketo nejasne a nejednoznacne oznacenie parkovacieho miesta vedie tychto "pravne zdatnych"vodicov k takemu parkovaniu.Navyse,vedia velmi dobre,ze su v takomto pripade nepostihnutelni.Nakoniec je to podobne ako cele slovenske zakony a diery v nich.Pekny den.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mas pravdu, ta zvisla znacka je uplne odveci, znacka by mala byt vpravo od parkovacieho miesta a nie 3 metre vlavo od neho a este aj v strede chodnika.

    Takze teraz to zavisi iba na tom ci je na zemi pod bielym autom vodorovne znacenie parkovacieho miesta pre invalidov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prave preto ze je to pravnik,tak velmi dobre vie,(nakoniec ako vacsina priemernych ludi),ze na zaklade takeho debilneho dopravneho znacenia je nedotknutelny.

      Odstrániť
    2. Len pre info k diskusii, na tom mieste je aj vodorovne znacenie. Viem to, lebo tam chodim do prace.

      Odstrániť
    3. No neviem,na fotke to tak nevyzera ze by tam bolo.A ked aj nejake je,tak je urcite namalovane zle a neplatne.Musi to byt jasny stvorec vyznaceny bielou farbou a popripade este v nom nakresleny invalidny vozik.Ale ok,nepoznam to tam,tak je mozne ze tam je na zemi iba invalidny vozik nakresleny a tie auta to zakryvaju.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!