31 augusta 2012

Polýcia parkuie (149) - vykecávanie sa pred Kauflandom

príspevok nám poslal qwerty1
                   poznámka pre debilov a rýpalov: chyby v nadpise sú naschvál a nie je to ani pravidelné mýlenie sa
Miesto činu:  Hlohovec,  Kaufland
Dátum: 11. 8. 2012, 18:06
ŠPZ: HC719AR
Indikácie: Čiarosleposť, parkovanie nakrivo
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Policajti si potrebovali vybaviť rozhovor s priateľmi a tak neváhali zastať rovno krížom cez tri parkovacie miesta.

Vyjadrenie OR PZ Trnava:
Policajti Obvodného oddelenia PZ v Hlohovci vykonávali previerky k pátraniu po nezvestnej osobe. Keď sa hliadka nachádzala pred nákupným centrom, súrne kýval na policajtov  muž z vedľajšej strany parkoviska. Hliadka teda zatočila cez parkovisko k mužovi, ktorý tam stál aj so ženou. Zastavila auto a preverovala, čo sa stalo. Muž bol znepokojený tým, že ho obťažovali Rómky, ktoré mu chceli vnútiť nejaký tovar.  Z toho dôvodu zostala hliadka s autom stáť tak, ako je zachytené na fotografii. Následne, obratom, vykonávali ďalšiu služobnú činnosť.

V žiadnom prípade nejde o rozhovor s priateľmi, ale o služobnú činnosť polície. 


___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. v tomto prípade to teda rozhodne debili nie sú, ale už len to že keď sa slovenská policia niekde zastaví a každý si myslí že sa vykecávajú a nie pracujú svedčí o tom, ako často naozaj pracujú... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výnimka potvrdzujúca pravidlo. Ja by som skutočne veľmi uvítal, keby polícia nielen v Hlohovci, ale všade, kontrolovala vodičov, no nielen ich, ale aj spôsob parkovania trebárs aj pred hypermarketmi, ako aj Cigánsku háveď, ktorá sa tam večne pohybuje a obťažuje nakupujúcich, nehovoriac o kadejakých bezďákoch, ktorí často svojím správaním v podnapitom stave ohrozujú a obmedzujú iných. Žiaľ, polícia zrejme vylezie von iba keď je slniečko a musí k tomu byť aj primerane vyslaná nejakým vtákom, t.j. dopravnobezpečnostou akciou Jastrab, Orol, Hrdlička, Vrabec ;) a pod. Je tragické, ako veľmi polícii chýba proaktívnosť, nehovoriac o pomoci a ochrane občanov.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj keby nepracovali, tak su v aute. Takze riesit ci stoji krivo alebo nie, svedci akurat o demencii fotografa.

    V hlohovci byva na konci parkoviska bitka o tie 3 miesta :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!