24 augusta 2012

Čiaroslepý debilko pred Ikeou

príspevok nám poslal Cucko

Miesto činu: Bratislava, IKEA
Dátum: 17.8.2012, 18:55
ŠPZ: BA884RA
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Renault Laguna
Diagnóza/K fotke autor píše: Takto ukážkovo sa parkuje pred obchodným domom IKEA v Bratislave v piatok podvečer (na plnom parkovisku). Ako bonus podotýkam, že IKEA je v prestavbe a aktuálne má parkovisko polovičných rozmerov.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Dobry den pan fotograf! Parkovanie pri IKEA uz nieje az tak hrozne lebo uz otvorili cast parkovacieho domu.,Treba ist troska dalej, tam kam ukazuje sipka, ktora je na fotke na pravo.,a ked mate problem aj tak, oproti IKEA cez cestu je KORZO Bratislava Shopping Park a tam sa da tiez parkovat, len mnohi vodici su lenivci a chcu parkovat priamo v obchodoch..este stale mate problem? tak si vsetci pockajte na ukoncenie prestavby(jesen 2012) a netlacte sa tam ked viete, ze je to stavba!! p.s. ja cakam :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si ten "profik" co nevie zaparkovat s Lagunou ? Pripadne takto parkujes inym autom ?

      Odstrániť
  2. ty somar (16:43), tam nejde o to,ze sa mu nechce chodit,ale poukazuje na slovenske zmyslania vacsiny ludi: Ja som zaparkoval, o inych sa nestaram. Poukazuje na to,ze je tam polovica parkovacich miest a napriek tomu sa najde idiot, ktory mysli iba na seba a postavi sa cez 2 miesta.bohuzial, z myslenia slovakov sa uplne vytraca ohlad na druhych a kazdy mysli bezohladne iba na seba

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pofiderne parkuje aj sofer toho siveho auta v lavo!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!