02 apríla 2010

Parkovač, umývač

príspevok nám poslal kajov

Miesto činu: Bratislava, Karlova Ves, Donnerova ul.
Dátum: 20. 3. 2010 medzi 10.00 až 10.15
ŠPZ: BA623XO
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste a tak ...
Značka auta: Kia Ceed
Diagnóza/K fotke autor píše: Napriek tomu, že to nevyzerá na nesprávne parkovanie a tým by sa mohlo zdať, že to nepatrí na tento web, opak je pravdou. Okrem toho, že majiteľ vozidla, ktorého tvár je viditeľná, asi nemá 7 eur na umytie auta v umyvárke, je arogantný a umýva si auto saponátom v centre sídliska a navyše parkuje na vyhradenom mieste, ktoré mu nepatrí (ani mne nie, takže to nie je pomsta). Po mojom upozornení sa to snažil ukončiť, takže volať MP nemalo zmysel. Ešte som sa dozvedel, že to nerobí po prvý raz. Vo vedľajšom vchode býva jeho mama, on príde, umyje auto a odíde.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. asi niekto co si nevsimol, ze socializmus uz skoncil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Okrem statia na mieste, ktore zjavne nie je vyhradene pre neho, kde je problem?
    Po upozorneni sa predsa zbalil, takze neblokoval ten flek arogantne.

    OT, tiez si auto neumyvam v umyvarke. Nie preto, ze nemam 7 euro, ale preto, ze si nedam poskrabat karoseriu tym bordelom, co v nasom okresnom meste drzi v tych ich kefach. Bez urazky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. umyvat auto na parkovisku bez odtoku a nechat saponat odtekat do kanalizacie tiz nie je "len" arogantne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. konecne niekto, kto aj na nespravne konanie "parkera" osobne upozorni. A nie len hrdinsky fotenie a skryvanie sa za stromcek a nasledne pisanie "poskrabat, rozbit, potret blatom..."
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Treba volať políciu na sídlisku si nemôže umývať auto je to trestné !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "umyvat auto na parkovisku bez odtoku a nechat saponat odtekat do kanalizacie tiz nie je "len" arogantne."

    Ci tam kanalizacia na blizku je/nie je, z fotky nevidno. Pokial mal saponat, ktory je ekologicky nezavadny (ano, aj take su), tak nie je problem ani s umyvanim na sidlisku.
    Svoje auto si umyvam na pozemku so svojim rodinnym domom, takze staznosti ma minaju.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. K tomu vyhradenému miestu, nevidím tam nikde zvislú dopravnú značku ktorá by to označovala. Takže maľovka na zemi je tam na srandu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ta znacka tam je. je nakraji, kde je na nej 5 ECV pre 5 boxov :) inak by v karlovke bolo neuveritelne mnozstvo stlpov z tabulami :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. "umyvat auto na parkovisku bez odtoku a nechat saponat odtekat do kanalizacie tiz nie je "len" arogantne."
    Ci umyva auto na sidlisku a tecie to do kanalizacie alebo doma na dvore a tecie to do tej istej kanalizacie, prast ako uhod.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ked budes umyvat riad, spomen si na ten saponat a brhli spinu z tanierov bez neho. Tiez ho pustas presne na tie iste miesta ako on :)

    ps: ibazeby ti doslo, ze to zle, co by sa pustat nemalo su napr. oleje.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pre všetkých, ktorí si myslia, že takéto umývanie je OK – stačí zadať do vyhľadávača "umývanie auta na verejnom priestranstve" a uvidíte, koľko to vyhodí odkazov na VZN, každá mestská časť má svoje, ktoré ZAKAZUJE túto činnosť. A vylučujú sa aj ekologické prostriedky. Navyše, ak umývač nemá na umyvárku, myslíte si, že má na ekologické čistiace prostriedky, ktoré sú drahšie (bohužiaľ) ako bežné? Navyše som poslal aj snímku, kde bolo vidieť stĺpik so značkou, síce odzadu, ale predsa, no nezverejnili ju. kajove

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Som proti umývaniu áut na sídlisku! Ale prosím Vás,nehrajte sa všetci na ekológov. Keď umývate riad saponátom, WC chlórnanom sodným (savo) - čo je látka nezlučiteľná zo životom vo vode,to myslíte,že odteká kam?!?! Som rybár,a viem kde čo do našich vôd odteká. Že "umývanie na parkovisku bez odtoku je arogantné" :-) To máte doma všetci za sifónom čističku,že....

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!