27 apríla 2012

Svojrázny protest proti odťahu?

príspevok nám poslal pepe

Miesto činu:  Bratislava, Sasinkova
Dátum: 25.04.2012, 18:30
ŠPZ: 7B1 7062
Indikácie: Odťah
Značka auta: neuvedená
Diagnóza/K fotke autor píše: Táto fotka nepotrebuje komentár

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. tak táto to dobre vymyslela :D sa mi páči že sa nedala, šak tie vye...né odťahovky pýtajú nehorázne prachy aj keď samotná pokuta vyjde menšia...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. inak pri pohlade na fotku mi napadlo, ze staci vyhlasit, ze v kufri je clovek. policajti predsa nemozu odtiahnut vozidlo z clovekom a zrejme ani zvieratom vnutri. v danej chvili nastane situacia preverenia, ci je to pravda. tu chvilku moze majitel vyuzit na to, aby do auta nasadol (je jedno, na ktore miesto) a uz je naozaj v aute clovek a nemozu ho odtiahnut. mylim sa?
    samozrejme, vsetko za podmienky, ze clovek dobehne k autu v momente odtahu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pokiaľ príde majiteľ vozidla k vozidlu v čase jeho nakladania na odťahovku pracovníci odťahu sú povinní vozidlo majiteľovi okamžite vrátiť a vozidlo nesmú odtiahnuť. Pokiaľ majiteľ zakáže odťahovke túto činnosť a pracovníci mu auto neodovzdajú dopúšťajú sa trestného činu. I policajt prítomný pri nakladaní vozidla sa dopúšťa hrubého porušenia predpisov ak odmietne majiteľovi auto odovzdať.
    No skúsil by mi toto niekto vykonať, tak skončí na súde a nemá šancu spor vyhrať. Policajt by už nebol policajtom.!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. SUhlasim s tvrdenim vyssie - pokial som pri vozidle, neexistuje aby mi ho odtiahli. Staci svedok a su bez sance.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vy debili, naučte sa premýšľať ako normálne regulérne zaparkovať a nie vymýšľať sprostosti, aby sa nepodaril odťah a podobne. Asi naozaj sú Slováci najvychcanejší národ na svete a budeme musieť mať v každom zákone napísané do detailov čo sa môže a čo nie, lebo sa vždy nájde nejaký kretén, ktorý to chce zneužiť.

    ZAMYSLITE SA, AK MÁTE ČÍM !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obdivujem všetkých, čo sa v podobných prípadoch búchajú do pŕs so slovami, že oni by toho policajta na mieste vyzliekli z uniformy a odťahovka by skončila na súde. Pravdou je, že každý je pri kombinácii zle zaparkované auto, odťahovka a policajt dosratý až za ušami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne presne presne. mal som kolegu s ktorym som isiel na sluzobnu cestu a celu cestu rozpraval kolko policajtov uz zbavil uniformy. pri voznici policajti kontrolovali dialicne známky, kolega od strachu ked videl policajta skoro skolaboval

      Odstrániť
    2. Mozno ten kolega robil (si privyrabal) v cistiarni a policajtov zbavoval spinavej uniformy. :-D

      Odstrániť
    3. Ste všetci dokonalí sráči nič viac.Nechajte sa poistiť DAS a určite sa k vám budú i policajti správať slušne. Priposranci...

      Odstrániť
    4. PRE Apr 30, 2012 09:08 AM :

      Pocul som ze policajti sa spravaju k vodicom s nalepkou DAS lepsie.
      Mam tiez DAS ale neviem to potvrdit lebo som sa nedostal prilis do kontaktu (ci dokonca konfliktu) s policajtami.

      Odstrániť
  7. AnonymnýApr 28, 2012 08:06 AM

    Ty si ale poriadne posraný ak sa zložíš pri nesprávne zaparkovanom aute, ktoré ti chcú odtiahnuť. Pokiaľ som prítomný pri pokuse odtiahnuť mi špatne zaparkované auto a pokiaľ uvediem, policajtovi, že som si vedomý priestupku a on i napriek tomu prikáže mi auto naložiť a odtiahnuť dopúšťa sa priestupku, ktorý asi ťažko predýcha a jednoznačne je to jeho posledný deň v uniforme, či sa ti to páči alebo nie.
    Len posraní ako si ty si nechajú šedými myšami skákať po hlave. Je mi ťa ľúto.....

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A.C.A.B. - smrť buzerantom v uniformách!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!