23 mája 2012

Keď má niekto veľké auto a nevie s ním parkovať

príspevok nám poslal peter

Miesto činu:  Piešťany, Tesco
Dátum: 15.05.2012, 17:55
ŠPZ: NM543CA
Indikácie:Čiarosleposť
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Parker zaparkoval najprv cez čiaru, potom cúvol a dal to zámerne šikmo. Proste debilko čo si kúpi vačšiu audinku a potom s ňou nevie zaparkovať ako normálny človek.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. ono to nie je o tom žeby nevedel, ale nechce...čo je ešte smutnejšie. podla toho čo som tu diskutoval s inym "inteligentom" čo vlastní pod.auto,im ide o ochranu laku od tukancov od dverí :D idioti...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslis tych idiotov co v tichosti otukaju vedlajsim autam dvere ?

      Odstrániť
  2. nemám už nervy to tu riešiť, myslím že 22x "je to debil" hovorí za všetko...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niekedy prave takito debili obyjaju ostatnym auta, teda hlavne ich manzelky, deti,... Postavi sa debil tak, ze on vystupi v poho, no jeho deti zasadne vystupia tam, kde treba :) a tak, ako treba :) su to chudaci. Ked sa boji skrabancov, nech necha auto v garazi a chodi taxikom, alebo mhd :))) bude viac miesta a menej skod ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A takyto debil aby nahodou nenasiel potom skrabancek na svojom aute od klucov nejakeho okoloiduceho, zato ze tak pekne zaparkoval. Jednym slovom je to k.k.t, ale bohuzial aj pre takych slnko svieti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ten vodic co napriklad tomuto vodicovi otuka dvere (ci preliaci dvere, poskodi naraznik a pod.) neohladuplnym parkovanim si zasluzi co ?

      Odstrániť
    2. Taky si tiez zasluzi nasrat do ruk a nepustit k vode...ale keby takto kazdy parkoval z dovodu strachu o tuknutie vedlajsieho auta, tak ako by vyzerali parkoviska??? Pred tescom su vyhradene statia pre rodiny a su ovela sirsie ako klasicke boxy. Tak nech si parkuje tam, alebo potom na konci parkoviska kde nikto neparkuje, ale to uz by mal velmi daleko ku vchodu a neviem ci by to prezil :)

      Odstrániť
    3. PRE 27. mája 2012 20:35

      Zareagujem takto:

      Preco vlastne ti otukavaci neparkuju naparkuju na odlahlych castiach parkovisk ??

      Dalej ja parkujem na odlahlych castiach parkovisk ale dokonca ani to nepomoze - minule sa mi stalo ze hned po odparkovani na odlahlejsej prazdnej casti parkoviska hned vedla mna zaparkoval iny expert.

      Odstrániť
  5. Ale vie, len je to arogantny bohac, a tymto demonstruje svoju nadradenost. Pracujem s nimi, doverne poznam ich povahu a moresy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mam drahsie auto a nie som bohac...tato stara herka patri nejakemu zakomplexovanemu debilkovi, urcite mu to kupil tatinko k narodeninam :)

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!