08 apríla 2012

Nové auto, ale šoférka ostáva

príspevok nám poslal kejsix

Miesto činu: Žilina, Gogoľová ulica
Dátum: 31.3.2012
ŠPZ: ZA713DA
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Suzuki Swift
Diagnóza/K fotke autor píše: Auto sa zmenilo, ale šoférka ostáva. Aj keď možno odraz v zadných svetlách klame, auto sa neotáča, ale naozaj tam parkuje.
http://parkujemakodebil.blogspot.com/2011/12/na-chodniku.html

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

18 komentárov:

  1. To uz je vymetenost na druhu.

    Zial takito vodici su casto vacsie riziko (kvoli slabym vodicskym reflexom, zlemu odhadu a celkovo slabej praxi) nez ako ti "pirati" ktori maju velku prax.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na takychto chronickych dementov treba poslat mestsku policiu. Ja som uz raz takto v Bratislave volala, tiez kvoli parkovaniu na chodniku pri skolke, kde potom nemali miesto na prechod rodicia s detmi a stari ludia. Mladsi auto obisli po frekventovanej ceste. Policia bola velmi ustretova, ale nez hliadka dorazila, par sekund pred tym sa ten chrapun pohol a oni ho uz nemohli identifikovat. Neuspech som zavinila ja, lebo dlho som otala s dilemou "byt ci nebyt" - zavolat ci nie. Keby som si bola svihla ...
    Radim, ked nieco take vidite, neotalajte, volajte mestsku policiu, je to zadarmo a budu Vas povazovat za spravneho obcana, ktory pomaha policii.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na rozdiel od vas, zlcovitych zavistlivych obyvatelov sidlisk, tato pani parkuje na svojej parcele. Tak o co ide?

      Odstrániť
  3. A este som nieco zabudla. Skusme nechavat tym debilom za stieracom listok s textom: Chces sa vidiet na internete ? Naklikaj si www.parkujemakodebil.com !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Túto ulicu poznám a takto tam parkuje asi polovica miestnych... Trebalo by tam dať všetkých :) Ale zas na druhej strane treba povedať, že sa jedná o slepú, asi 100 metrov dlhú, bezvýznamnú ulicu. Autor "kejsix" by tam mohol pridať aj fotky debilov, čo ešte lepšie parkujú pred jeho bytovkou, z ktorej túto fotku urobil :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dany chodnik je dokonca sukromnym pozemkom! takze nechapem na com sa kexik ukaja, ked to tu dava. jeho susedia parkuju tak, ze obchadzaju stlpik zabranujuci vjazd vozidiel, ale hlavne ze nikomu nezavadzaju (podotykam, ze na mestskom pozemku, nie na svojom sukromnom!!!)

      Odstrániť
    2. ale co trepes za chujoviny. podla katastra to nieje sukromne takze parkuje ako pica :-P

      Odstrániť
    3. ked tam byvam, hadam viem co vlastnim. podla tvojho slovniku mi je ale jasne, ze je zbytocne sa tu s tebou hadat. si zakomplexovane decko co zo zavisti (alebo akeho ineho dovodu) riesi susedov. zavolaj na nas mestskych policajtov, nech nam daju papuce ked si si isty, ze to nie je sukromny pozemok, a divaj sa ako pobezia prec ked im ukazem LVcko. zaujimave, ze ked pridu dat pokutu, za to ze niekto si opeka na zahrade (podla tvojej ohnivosti tusim, kto je ta svina co ich okamzite zavola), tak auta vobec neriesia...

      Odstrániť
    4. podotykam, ze pokuty za dym alebo za co to vobec je. plati najviac pomaly 80 rocna pani, co cely zivot pracovala a bola zvyknuta na jesen palit (drevo, nie bordel)... dany swift patri jej dcere, ktora pomaly kazdy den chodi k pani jej pomahat. a potom nejaky nadrzany testosteronom nadopovany mladik sa tu zacne obuvat do nej, za to ze na ulici, kde za den prejde cca 30 ludi a 30 aut, si zaparkuje na chodniku (KTORY VLASTNI!!!!) pravdepodobne este v case obeda (usudzujem podla toho, ze susedia tam auta nemaju, ale mozno to je nahoda). bohuzial su aj zli ludia, co na vsetko pindaju namiesto toho aby napriklad isli tej pani povedat, ze ich rozculuje, ze tu stoji na chodniku. chod jej to povedat do oci spratek jeden kejsixovy. na to gule nemas co? alebo by ti to prislo divne, ist sa stazovat, ked tu ulicu ani nepouzivas? ako to, ze ostatny obyvatelia ulice (mnohi su uz dochodci) sa nestazuju na tie auta. pani po porazke z barlami vedela sa prechadzat po ulici bez problemov a ty co tu ani nebyvas sa tu rozdrapujes? a vytahujes tu online kataster (ktory je pre tvoju info len informativny). Hlavne ze si zarapoval, zabil a poslal link na toto vsetkym kamaratom. vyzeras husto, len bohuzial sa obuvas do nespravnych ludi.

      Odstrániť
    5. PRE Anonymný 7. novembra 2012 12:08 :

      Podstata debaty je o neschopnosti / neochote zaparkovat ako clovek - tak tu prosim ta nevytahuj ine problemy obyvatelov.

      Faktom je ze parkovanie ako na foto je FAIL a je proti predpisom. To ze ten chodnik patri majitelom domu je irelevantne.

      Odstrániť
    6. byvas tam, vies co vlastnis (udajne chodnik), parkujes ako kokot no co este k tomu dodat? vyberas aj myto ze prechod cez tvoj majetok? :-D teraz je kazdy husty ze je to jeho majetok ale ked treba odhrnat sneh upratat po zime bordel tak to nech robi mesto ... naco volat policajtov? ti aj tak nic nevyriesia.. spravna volba je to tu ukazat lebo tu nemas koho uplatit!!!a to LVcko by sme chceli vidiet aj s nakresom.. preskenuj a www.uloz.to! alebo daj LVcko tu nech si to mozme kuknut na katastri aj ked je velmi malo pravdepodobne ze nejake LVcko mas z toho pozemku :-D

      Odstrániť
    7. nebudem zverejnovat moje data aby som tu uspokojil par nadrzancov. pridi si to osobne pozriet ak mas gule. mne je jasne kto kejsix je. myslis, ze som dement a nevidim odkial to bolo fotene. z bytovky, ktora sa postavila len vdaka slotovi a byvaju v nej jeho byvali posluhovaci (kabaty treba prezliekat) a parkuju ako debili pred vchodom a garaze si dementne postavili tiez. nechapem ako mohli ziskat povolenie na tak neefektivne vyuzitie priestoru.
      kejsix, ked ta uvidim na mojom chodniku tak ta z neho okamzite pojdem vyhnat (ak sa tam nahodou zmestis okolo tych strasnych aut). ostatni mozu chodit. ale povedz po pravde kolkrat si po tom chodniku isiel? ako dokaz toho, ze chodnik je sukromnym pozemkom (okrem nahliadnutia do mojich papierov) ti postaci planovana rekonstrukcia plynovodu, pri ktorej prave kvoli tejto anomalii, ze chodnik je na sukromnom pozemku, sa bude prekladat potrubie spod chodnika pod cestu. bude to v najblizsich dvoch rokoch, tak si pockaj...

      Odstrániť
  5. Nik miestny neparkuje az tak dementne. Musis uznat, ze toto ma fakt 0% logiky. A imho, ludia pred nasou bytovkou parkuju ako parkuju, no nikoho neobmedzuju a stale je dost miesta aj pre mamicku s kocikom. Je to o ohladuplnosti a stipke logiky, nie o tom, ci je ulica vyznamna alebo nie. To je cele, o nic ine podla mna nejde.

    -kejsix

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Treba ju skrátka nahlásiť na polícií, čo iného? Parkuje, resp. blokuje chodník. Dal by som jej 250euri pokutu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kejsix, dal som si tú námahu, že na Gogoľovej v Žiline parkuje rovnako debilne celé hejno miestnych - viď http://parkujemakodebil.blogspot.com/2012/03/hromadne-blokovanie-chodnika.html

    Keďže na túto ulicu chodím pomerne často, dobre viem, že je tam problém s parkovaním. Ani jedno z vozidiel na obrázku neprakuje správne - buď blokuje chodník, alebo cestu, lebo ako iste vieš, pri státí vozidla musí zostať na ceste min. 6 metrov šírky. Takže jediný spôsob, ako na ulici parkovať, je hlboko vo svahu pred vlastnou garážou. A to zase nie je žiadne terno, keďže vjazdy do garáží sú pomerne úzke a zle sa potom vystupuje z auta. Celý problém znásobuje fakt, že väčšina tamojších má viac ako jedno auto. Takže ako by si to riešil? Máš šancu :)

    Ako hovorím, z hľadiska sedliackeho rozumu treba vziať do úvahy, že sa jedná o krátku slepú cestu, kde prakticky všetci chodci chodia prakticky vždy po ceste (bez ohľadu na to, či na chodníku stoja autá alebo nie). Takže podľa mňa áno, ani jeden z uvedených neparkuje správne, ale vzhľadom na podmienky sa ani inak nedá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predpisy su na to aby sa dodrziavali.

      Inak ako si myslis ze sa parkuje na (slovenskych) sidliskach?
      Myslis ze tam nie su uzke a tazsie pristupne na parkovanie ?? To este za predpokladu ze este mas vobec kde zaparkovat.

      P.S.: To co ty povazujes za problem s parkovanim to je v skutocnosti luxusne parkovanie.

      Odstrániť
    2. Trochu si odporuješ, ale nevadí (predpisy sa majú dodržiavať vs. luxusné parkovanie).

      Ja netvrdím, že tých možno 10 áut na obrázku, ktorého link som uviedol vyššie, parkuje "ako debil". To v podstate tvrdí Kejsix, autor fotky červeného Swifta (úplne hore). Ja len bagatelizujem tento "problém", lebo skutočne, realita aj na sídliskách je žalostná.
      Foto na linku je dôkaz pre Kejsixa, že tak, ako červený Swift, parkuje na danej ulici X ďalších vodičov.

      Odstrániť
    3. PRE 21. mája 2012 18:14:

      Nie neodporujem, to luxusne parkovanie bolo myslene ako bezproblemove parkovanie (podla foto v tej lokalite).

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!