22 januára 2012

Na chodníku

príspevok nám poslal kejsix

Miesto činu: Žilina, Závodie, Gogoľova ulica
Dátum: 7.1.2012, 14:30
ŠPZ: ZA664CC
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Peugeot 206
Diagnóza/K fotke autor píše: Pani v strednom veku tu predvadza parkovacie vykony pri svojich rodinnych navstevach casto, ale toto prekonalo asi vsetko. Zablokovat cely chodnik, trcat do cesty a pritom stacilo normalne zajst o tri metre pred garaz.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. tupá krava prepichnut jej vsetky gumy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tupý debil, co to fotil. Ta pani je na svojom pozemku.

      Odstrániť
    2. Áno, ale ten chodník určite nie je jej.
      A blokuje ho. Takže debil si Ty a tá pani.

      Odstrániť
    3. by si sa divil, ale aj ten chodnik je sukromny pozemok. BTW keby kvoli dementnosti kejsixovych susedov neposunuli zastavku MHD, tak by si ten chodnik nemusel pouzivat a nemusel by si sa bat, ze ta zrazi auto na tej frekventovanej ceste (slepa ulica s premavkou 2 auta za pol hodinu) :D kejsix neskusaj to tu a radsej sa zameraj na svoj uspech, aby si mohol opustit mestsky byt a kupit si svoj dom s chodnikom, kde si budes moct parkovat, nie ako debil, ale ako pan ;)

      Odstrániť
  2. To je dobrý nápad, potom už nikdy neodíde.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte vytočené kolesá doľava. Obdivuhodné. Dal by som ruku do ohňa za to, že ak by sa rozhodla takto stojace auto zaparkovať do garáže, tak najprv sa pohne a potom začne točiť volantom :-) Klasika u nežného pohlavia.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ludska hlupost nepozna hranic....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nevyšiel jej krok a stočila to príliš doľava, to sa občas stáva - ak by to potiahla viac dopredu, už by kvôli tomu múru nedokázala vystúpiť, takže toto asi bolo jediné možné riešenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ľudia… na tejto SLEPEJ ulici ! … dosť často ľudia parkujú aj na ceste … aj na chodníku … po tom chodníku nikto nechodí … kedže je to slepá ulica a auta tuna skorko vôbec nechodia… deti sa hrajú na ceste a kreslia si po ceste … a ano kolega vyššie má pravdu … v hentych radových domoch aj chodník patri majitelovi, čiže ked si tam zaparkuje, tak mu nikto nič nemôže :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!