04 apríla 2012

Ako prišiel, tak čiaroslepo zaparkoval

príspevok nám poslal vonHanthofen

Miesto činu: Zlaté Moravce, Tesco
Dátum: 26.3.2012, 18:52
ŠPZ: ZM980BK
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Ja mám BMW ja môžem stáť ako chcem, hoc aj cez dve miesta.Asi sa bál že mu niekto poškriabe lak.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. Ja to tvrdím stále: fanúšik BMW - to je diagnóza. I keď občas sa nájdu aj relatívne normálni nadšenci tejto značky. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevidel by som to zdaleka tak zle - je to skor o tom ze si skor vsimnes/zapamatas takto zaparkovane BMW ako rovnako zaparkovanu Skodu 105L.

      Odstrániť
    2. Vlastníci BMW sú kľudne úplne normálni ľudia (toto je nová päťka, komplexoví debilkovia majú vylietané 12 ročné 6x stočené vraky z Nemecka.
      Na druhej strane stuzené zadné svetlá a tie kolesá nasvedčujú čo to o vkuse a inteligencii...

      Odstrániť
    3. Kamarat,uplne normalny clovek takto nezaparkuje,tomu ver.Toto svedci a max.zakomplexovanosti a arogancii.

      Odstrániť
    4. Maxx ta iba poopravim, tie svetla a kolesa su original bmw :)

      Odstrániť
  2. mohol to posunut este o meter a pol dobredu aby ho nahodou niekto netukol aj spredu alebo zozadu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maxx na základe čoho "paušalizuješ" všetkých majiteľov jazdených BMW? Áno nájdu sa aj blbci, ale takí istí ako vlastníci napr. novej Fábie alebo Octávie. Ja sám mám jazdené BMW a za 3 roky jazdenia na ňom by ma nikto nemohol nazvať debilkom, pretože jazdím úplne normálne bez potreby sa ukazovať alebo arogantne parkovať. K tomu Tvojmu vyjadreniu ohľadom diskov a svetiel, ktoré nazývaš tuzingom. Disky sú buď originál alebo repliky diskov, ktoré sa dávali na M6KU bmw(e63) a svetlá sú origo od predajcu BMW, ktorý ich ponúka a môžeš si ich kúpiť spolu s novým autom. Nerozumiem, čo ma rozdielny vkus v porovnaní s Tvojím vkusom spoločné s inteligenciou človeka. Toto všetko píšem odhliadnuc od toho ako majiteľ tohto auta zastal, tak sa jednoducho parkovať nemá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vravim to na základe poznatkov ktoré som empiricky zozbieral - veľa ľudí si kúpi vylietaného bavoráka aby mali BMW a prezentovali tak akýsi status prémie - pritom je im jedno pozadie toho auta, hlavne že sa vozia s vrtulkou na kapote... Paušalizovanie nie je na mieste, ale určitý trend sa dá odsledovať - rovnako tak stretám väčšinu napr. Civicov určitej generácie (ten starší hatchback z NFS :)) ktorý prešiel tuningom ako normálnych...
      Proti novým nič nemám, tam je to jasné siahnutie po prémii, a podľa mňa je taký človek paradoxne defenzívnejším a skúsenejším vodičom ako väčšina na ceste - pretože siahnutie po prémiovej značke vyvoláva predpoklad že najazdí 2-3x viac ročne ako Fabiatici, či niekto s Daciou.

      A svetlá a kolesá - že sú svetlá od predajcu som teda nevedel, každopádne oproti štandartným lampám sú rozhodne hrozné a nevkusné. F10 je krásny kus auta, ale toto konkrétne nie.

      Odstrániť
  4. Takto dojebabrať krásne BMW radu 5 nevie len tak hocikto...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypatlany kokot,a je jedno ake auto ma,kokotom zostane aj keby mal trabant.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podlamna to neni o tom ze "ja mam BMW mozem robit co chcem " ovela castejsie vidim takto parkovat cenovo dostupnejsie auta ako je toto

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!