06 februára 2012

Všetci parkujú zle, len ja dobre



príspevok nám poslal FahrerLKW

Miesto činu: Kysucké Nové Mesto, ulica Dr.Georga Schaefflera, parkovisko INA Kysuce a.s.
Dátum: 23. 1. 2012, 8:34
ŠPZ: CA727BU
Indikácie: Parkovanie nakrivo, blokovanie parkoviska
Značka auta: Volkswagen Bora
Diagnóza/K fotke autor píše: Presne týždeň po Mondeu z okr.Čadca som opäť na rovnakom mieste zbadal tohoto polovodiča. Je veru zaujímavé, že aj toto auto ma EČV z Čadce. Možno je to druhé auto toho istého občana, možno bude chyba v autoškolách. Všetci sa snažia zaparkovať tak, aby bolo parkovisko maximálne využité, no čo viedlo daného jedinca aby takto zaparkoval, to teda netuším. Skúste to uhádnuť vy. Všetkým dobrým a zodpovedným vodičom z okr. Čadca sa ospravedlňujem.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. :-))) diagnoza...Kysucan.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No mozno by si sa cudoval,ale mozno ako jediny zaparkoval podla predpisov.Nepoznam to tam,takze nechcem viac hodnotit.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja teda toto miesto nepoznam, ale vyzera to ako prijazdova cesta k parkovisku a nie parkovisko. ak vodic prisiel prvy a nepozna tamojsie "zvyky", tak zaparkoval uplne v poriadku. a je vtipne ako autor prispevku poukazuje na povod tohto vodica a vodica z minuleho prispevku. ved je to fotene v kysuckom novom meste. to je asi logicke, ze tam prevazuju auta z kysuc ...

    a mimochodom, odkaz na satelitny zaber. podla mna spravny:
    http://maps.google.com/maps?q=Kysuck%C3%A9+Nov%C3%A9+Mesto,Dr.+G.+Schaefflera+1,++Slovakia&hl=en&ie=UTF8&ll=49.298801,18.769841&spn=0.00297,0.006968&sll=49.3033,18.781707&sspn=0.011879,0.027874&hnear=Doktora+G.+Schaefflera,+02401+Kysuck%C3%A9+Nov%C3%A9+Mesto,+Slovakia&t=h&z=18

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Parkovisko je v okrese KM, parkuju tam vozidla KM,ZA,CA,MT,BY.... Viac ako polovica je ich z okresu KM, tak mozno preto.

      Odstrániť
  4. RE: AnonymnýFeb 7, 2012 05:45 AM

    Presne tak,parkovat sa ma pozdlz cesty ak ponechas pre kazdy smer 3m,a ak teda nieje znackou povolene parkovanie kolmo na okraj.Takze ak je to tak,tak tento vodic parkuje jediny spravne a podla predpisov.Ale ako som pisal uz vyssie,nepoznam to tam takze nechcem hodnotit na 100%.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Takze - ja to tam poznam, uvedeneho pana som videl ako parkuje a vobec ho nezaujimalo, ze po nom prichadzajuce auta parkovali opat kolmo na chodnik. Vsetci len pokrutili hlavou nad rozmyslanim tohoto pana. Fotene to bolo neskor, lebo on parkoval okolo pol siedmej a to bola tma. Autor zrejme nemal kde zaparkovat, tak ho to nasralo a fotil.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A tak zabral 3 miesta :D co k tomu dodat... tam si aj tak parkuje kazdy ako sa mu zamanie, kde zastavis tam stojis...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!