03 novembra 2011

Win čiarosleposť

príspevok nám poslala kika1723

Miesto činu: Prešov, Sabinovská,
Dátum: 25.10.2011,11:18
ŠPZ: BA WIN88
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Načo by som sa trápil s nejakými čiarami?

Váš podpis : kika

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Vzdy ma facsinuju onanisti nad ciarami. Ked niekto zaparkuje mimo ciary, lebo inak sa neda, zle je - radsej mal to miesto nechat prazdne.
    Ked niekto zaparkuje mimo ciary, aby sa tam zmestilo viacej aut, co je ocividne zamerom vsetkych aut na parkovisku - tiez je zle.

    Takze ked si Kristinka poriesi svoje komplexy z Audiny, potom nech sa vyjadruje k doprave.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako neviem čo riešite tie čiary ozanačuju jedno parkovacie miesto a nie aby dakdo ušetril 20cm tak parkuje cez čiaru to nieje argument každy ma parkovat medzi čiarami na to su tam Lobo ak nie tak su tie čiary všade uplne ale uplne zbytošne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tam tie ciary su preto siroke aby tam mohli zakaznici parkovat s vacsimi autami a nemali problem s nakladkou tovaru pripadmne dodavatelia!!!! tie ciary su tam nie pre srandu kralikov vid. kralik cislo 1: Anonymný povedal(a)... 3. novembra 2011 18:06

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ano aby nemali problem s nakupom lebo kufor sa otvara z boku, a nakladkou tovaru, tiez sa korba na kamione otvara z boku vsak, dementi riesite taketo kokotiny ako ciary, za prve bol dement ten co ich tam kreslil lebo ked tak pozeram tak sa tam zmestia pomaly aj dve auta na jednu ,,vyhradene" miesto

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!