20 novembra 2011

Je čiarosleposť nákazlivá?

príspevok nám poslala nespokojná voda-vodička

Miesto činu: Drážovce pri Nitre, Dolné Hony 2, parkovisko Visteon,
Dátum: 13.10.2011 13:45
ŠPZ: NR613EG, NR291FA
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Škoda Octavia, Škoda Felicia
Diagnóza/K fotke autor píše: Kvôli takýmto blbcom sa nedá zaparkovať a nám slušným vodičom budú v práci hroziť papučou a odtiahnutím keď parkujeme pri plote, pretože sa inde nedá. Keď  začne jeden blbec parkovať zle, druhý urobí to isté.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

2 komentáre:

  1. nespokojna by si mala uvedomit, ze ak jedno auto zaparkuje tak, ze zaberie kus zo susedneho parkovacieho miesta, dalsie auta zaparkuju rovnako, nakolko sa uz do toho miesta nevojdu bez toho, aby zasahovali do vedlajsieho.
    Nespokojna by ale nemala zabudat, ze ziaden predpis, zakon a pravidla neumoznuju vyhovorit sa na porusenie zakona ci predpisu inym vodicom. Inak povedane, to, ze tito zaparkovali ako zaparkovali nijako neospravedlnuje fakt, ked ona zaparkuje v rozpore s predpismi.
    PS neschvalujem ciaroslepost, len ozrejmujem niektore fakty...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. anonymnemu odkazujem ze nepozna cloveka co to fotil, tak nech si necha tieto ,,inteligentne´´komentare pre seba. vodic cierneho auta takto parkuje skoro kazdy druhy den bez ohladu nato ci vedla neho stoji dobre alebo zle zaparkovane auto, kludne sem mozem nahodit fotku kde stoji zle iba cierne auto... a dalsia vec: ja som z tích vodicov ktori hladia aj na ostatních a radsej si cuvnem a preparkujem...slepý nech nesada za volant- to je zasa moj nazor a v ozrejmovani ste dost chaby pretoze nevtrdte to o co nieje pravda, citujem vas: ...to, ze tito zaparkovali ako zaparkovali nijako neospravedlnuje fakt, ked ona zaparkuje v rozpore s predpismi.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!