04 januára 2012

Chronický čiaroslepec


príspevok nám poslal pišta

Miesto činu: Revúca, Tesco
Dátum: 14.12.2011, 13:56
ŠPZ: RA280AS
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Fiat
Diagnóza/K fotke autor píše: Tento chlap takto parkuje večne, konečne som mal pri sebe aj foták.

Poznámka parkujemakodebil:
Pre chronických sťažovačov na tento typ parkovania. Mohol zaparkovať na miesto, ktoré je ďalej od prístrešku.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. Pre parkujemakodebil: stale plati, ze miesto hned pri stojane na voziky je mensie, ako vsetky ostatne. To, ze mohol vodic zaparkovat na miesto, do ktoreho zasahuje akoby navyse, nie je riesenim situacie. Navyse aky by bol rozdiel v tom, keby zaparkoval ako pisete, akurat, ze by bol nalepeny na ciare blizsie k stojanu? Uz by nebol ciaroslepec, no na to miesto vedla stojanu by sa aj tak nikto nevosiel.
    Nemyslim si, ze je malo pripadov nespravneho parkovania, pri ktorych tie vozidla naozaj zavadzaju inym a obmedzuju inych, aby ste museli uverejnovat aj taketo pripady.
    PS: Ja parkujem VZDY presne do stredu parkovacieho boxu, teda v sulade s predpismi a neparkujem nikde, kde je to zakazane.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemohol tam zaparkovat. Kedze ide o chronickeho ,zavadne, parkujuceho jedinca je zjavne, ze vodicov inteligencny kvocient staci len na takeho "stylove" parkovanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. PRE autora z 4. januára 2012 7:32

    Pocuvaj ty ako zvyknes parkovat na sidlisku, v centre miest ??
    Lebo to parkovacie miesto co je podla teba vlastne nepouzitelne je v skutocnosti uplna malina oproti situacii ked mam zaparkovat pobede/vecer na nejakom slovenskom sidlisku ?

    Ja nie som ziadny skvely vodic ale na tom "nepouzitelnom" mieste zaparkujem v pohode (s beznym autom).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I ja by som tam zaparkoval podobne. Do úzkeho priestoru obmedzeného búdou na vozíky a ešte i košom na odpad sa zaparkovať ináč nedá, samozrejme pokiaľ sa chce človek dostať von zo zaparkovaného vozidla.
    A všetkých mudrlantov ako je prispievateľ a jeho obhájcovia by som s prehľadom poslal s jeho názormi do pitche.
    Inde sa zaradiť nedajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. PRE autora 4. januára 2012 7:32

    Mam pre teba konkretnu otazku:

    Ako parkujes ked je parkovisko plne (pocas sviatkov) a akym sposobom si schopny zaparkovat na sidlisku alebo v centre miest - kde je vecne nedostatok parkovacich miest (ak nejake najdes zrejme nebude mat idealne rozmery) ?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je úžasné, ako tí, čo nevedia normálne jazdiť či parkovať, svoju neschopnosť obhajujú zlými zákonmi či normami. Pre tých, čo jazdiť a parkovať vedia, sú normy, zákony a pravidlá v poriadku.

    Asi sa blížime k vláde tých menej schopných a menej múdrych.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. chalani mam SUV nissan a ked je volne vedla kosikov tak tam veselo zaparkujem, nemam ziadny problem!!! a v pohode aj vystupim a nastupim... toto je cisto len o arogancii a neschopnosti parkovania... ak neviete parkovat a stale sa vyhovarate na normy tak prosim jazdite busom a nebudete nikoho obmedzovat... tomuto pravom patri nalepka debilparkera...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. samozrejme
    keď je tesno
    aj ja parkujem tak, že pasažieri vystúpia pred miestom na parkovanie
    potom zaparkujem
    a po príchode k autu nastúpim, cúvnem nastúpi posádka a ideme
    :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som tiez toho nazoru ze je do chora debilita ubohost a tak dalej nevies parkovat tak nejazdi ty tupec a chod autobusom ako to tu bolo uz spomenute... sa necudujte ked vam niekto zacne vypustat gumy

    s pozdravom

    OdpovedaťOdstrániť
  10. 4. januára 2012 18:54

    Blbečku a čo by si robil keby si bol v aute sám a mal dve malé deti v zadu na sedačkách. To by si vystúpil deti by si vyložil na príjazdovú cestu za auto a auto by si išiel osparkovať.
    Rozum sa mi zastavuje nad tvojim sprostým myslením.
    Parkovacie miesta majú byť tak široké, aby sa z auta posádka auta po zaparkovaní dostala pohodlne von a nemusela by chodiť kufrom.,
    Takých expertov ako si ty je treba zo spoločnosti eliminovať, najlepšie formou liečenia v cvokárni.
    Mali by ťa zamestnať v autoškole, tam by si s tebou rýchlo poradili. Normálny komisár by sa asi naradoval, keby si s ním tak zaparkoval, že by vystupoval zadnými dverami plížením plazením......

    OdpovedaťOdstrániť
  11. PRE 5. januára 2012 11:21

    Tak si kup auto s (bocnymi) posuvnymi dverami aby deti vedeli vystupit aj na uzsich miestach.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja co poznam ludi,ako pouzivaju nakupne voziky, tak tiez radsej dam trochu dalej, lebo su ludia ako prasce, nie je ich auto,pekne odhodia vozik aj pomimo a schyta to vase auto! Pre istotu vobec pri vozikoch neparkujem a uz som videl aj hlupe pixe ,co necha vozik na parkovisku na miernejsom kopceku ,trochu zafuka a vozik ide rovno do aut.Dementi lenivi ,co toto robia

    OdpovedaťOdstrániť
  13. 5. januára 2012 11:26

    Svoje rady si nechaj pre seba a tebe podobným. Takých debilov ako si ty je tu neúrekom, táto stránka je nimi zaplnená celá.
    Sú to všeumelci, ktorí širokými autami dokážu zaparkovať do úzkych parkovacích miest a pritom vlastnia akurát tak Daewoo Tico.
    Takých mám najradšej...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. PRE 6. januára 2012 9:24

    Vies, zaparkovat aj na stiesnenejsom mieste je jednou zo zakladnych zrucnosti. Neviem ako bez toho vies pouzivat auto.
    Ako som uz pisal na takomto "nepouzitelnom" mieste zaparkujem (a vystupim + nastupim) bezproblemov aj ked nie som ziaden super vodic (s beznym autom).

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!