10 septembra 2011

Do lesíčka zaparkovať

príspevok nám poslala sony


Miesto činu:
Bratislava, Vlastenecké námestie
Dátum: 30.8.2011
ŠPZ: BA844IP
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: neuvedená
Diagnóza/K fotke autor píše: Toto auto kým sa sem dostalo muselo prejsť ešte cez jednu trávu aj chodník a schovať sa medzi stromy do chládku,všetko som sledovala zo zastávky MHD,majiteľ,alebo vodič tohto auta išiel len na Poštu - celý akt trval okolo 25 minút.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Cez ten trávnik a cez chodník prešlo viacero áut, dokonca aj nákladných a stavebných mechanizmov, pretože Vlastenecké námestie v bratislavskej Petržalke revitalizujú. Vodič toho auta nebol na pošte, pretože patrí k tým robošom na námestí. Je pravda, že za parkovanie na trávniku by som dával doživotný trest väzenia, v tomto prípade je to však výstrel vedľa. Keď nám zatepľovali dom, tiež autá zničili trávnik, po ich odchode však trávnik obnovili a je ešte krajší ako bol.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sony, ty mas len v hlave nasrate riadne velke hovno. vymyslat si kraviny a kydat na robosov.. co maju chodit pesi alebo parkovat cely den na hlavnej ceste??? sa zamysli, kraavo sprostaa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Slovo "roboš" pokladam za urazlive a ludi, ktori ho pouzivaju, davam na jednu uroven s debilmi, ktori nevedia slusne parkovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a co ma slovo robos spolocne so sposobom parkovania.ved ten clovek ho len obhajoval.ked sa nemas coho chytit,vadi ti vsetko.zober si lopatu a zarad sa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značka auta je FSO Polonez

    OdpovedaťOdstrániť
  6. alebo skôr Daewoo, lebo tento model už vychádzal z fabriky, keď už bola predaná od Poliakov Korejcom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sony...mala by si si lepsie vediet naplanovat prichod na MHD...lebo ak vyckavas na zastavke 25minut necudujem sa, ze fotis taketo voloviny.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. sony je psickarka, viem dobre o koho ide a je to taka zufala bytost, ktora je nestastna a takto sa msti...ale neuvedomuje si, ze vsetko zle sa jej stokrat vrati...ale zisti to coskoro, ked sa jej prestane vo vsetkom darit...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!