29 augusta 2011

Pásli auto valasi

príspevok nám poslal Sherchan

Miesto činu:
Stará Ľubovňa, Okružná
Dátum: 18.09.2011
ŠPZ: SL305AO
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: Škoda Favorit
Diagnóza/K fotke autor píše: Predsa aj auto sa potrebuje napásť. Ale tento majiteľ auta to už preháňa, pretože auto sa tam pasie asi týždeň.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. momentálne už tam parkuje 3 týždeň :D ....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a co tak zavolat mestsku policiu? teda pokial v SL nejaku mate.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "a co tak zavolat mestsku policiu? teda pokial v SL nejaku mate."

    áááá zase geniálny človek čo v živote nevystrčil nos z Brartislavy a nemá poňatia ako to vyzerá inde....
    a potom sa smejme američanom, že nemajú poňatia o zbytku sveta ....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nie som z BA a Slovensko mam relativne pochodene, takze darmo tu places. A ty nebudes genialny clovek, ktory v zivote nevystrcil nos zo SL ci ineho mesta? Pan Sherchan mal cas fotit a poslat fotku mailom, mohol upovedomit aj MP a auto tam nemuselo stat 3 tyzdne. Ale chapem, ze autorovi tu ide hlavne o ziskanie "trofeje" a v skutocnosti mu je jedno, ze tam stoji.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nejde o "tofeje" ide o to aby sa tu nazorne ukazalo ako sa debilne parkuje pripadne debilne sprava v cestnej doprave...ked zavolas MP tak dotycny dostane pokutu alebo napomenutie a o chvilu parkne opat.. ale tu ked ho uvidia znami tak ho vysmeju a bude sa hambit a uz si da pozor :-D mozno... ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Volať políciu na relatívneho suseda je dosť podlé. Pred barákom máme chodník označený "cesta pre chodcov", občas aj mne sa tam podarí ísť lebo musím naložiť a vyložiť auto čo je síce dovolené ale ak by sme všetci volali stále na seba políciu tak musím rýchlo utekať lebo sused už z okna mi bude stopovať či nepresahujem povolenú dobu. A robiť si so susedmi napriek je hovadina. Keď ho dám sem na stránku tak mu nijako neublížim maximálne zahanbím.
    Čo sa týka tej MP. Keď má už raz okresné mesto vlastné špz, otázka či máme políciu nie je z tvojej strany na mieste. A čo sa týka Vás "Pán volám na všetko políciu" toto nie je miesto na zvyšovanie si ega alebo urážanie autorov fotografií ak bude každý robiť to čo Vy, tak stránku môžeme zrušiť, pretože bude zbytočná a stane sa iba miestom na dehonestáciu a na všetko odfotené hneď zavoláme MP. Jasné keď mi niekto stal pred garážou nebavil som sa. Nepoznal som auto volal som MP s odťahovkou. Ale to máme volať políciu aj na niekoho kto parkuje na dve parkovacie miesta pred tescom? Máme volať políciu aj na človeka, ktorý si zaparkoval auto tam kde sa bohužiaľ pravidelne parkuje(zaužívané vrámci susedstva) aj napriek zákazom?
    Sherchan

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pekne napisane Sherchan :-) ahojp

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!