09 augusta 2011

Idiot parkujúci priamo v ceste

príspevok nám poslala micka

Miesto činu:
Bratislava, Račianska ul., hneď vedľa policajného prezídia
Dátum: 25.7.2011, 11h
ŠPZ: BA097TH
Indikácie: Parkovanie na ceste, blokovanie premávky
Značka auta: neuvedená
Diagnóza/K fotke autor píše: Majiteľ vozidla odparkoval na mieste kde sa cesta zužuje a vedľa neho sa nezmesti väčšie auto a už vôbec nie autobus. Nebudem hovoriť o tom, že vedľa vozidla prefrčalo policajné auto a osadenstvo odvrátilo hlavy aby toto porušenie dopravných predpisov nevideli.

Pár metrov od miesta sa nachádza Policajné prezidium v tej istej budove z boku sa nachádza obvodné odd. BAIII v podstate je to hlavný stan polície a toto sa stáva bežne. Vodič síce dal 4 smerovky, ale jeho kroky smerovali do obchodu na nákup čiže žiadne mimoriadna situácia. Z tejto lokality už bolo poslaných viac príspevkov.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

2 komentáre:

  1. styri smerovky nic neznamenaju.Dokonca ich pouzil proti predpisom.Pretoze ak sa jedna o nudzove statie,tak ich mozes pouzit iba do doby kym neumiestnis za vozidlo vystrazny trojuholnik.A ten musis vylozit pri nudzovom stati bezodkladne.Takze ziadne "Vodič síce dal 4 smerovky"Nic by mu nepomohli keby isiel okolo policajt ktory by to chcel riesit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A čo keď zabezpečoval opravu svojho vozidla, pri vzniknutej poruche ? Ty by si vystavil trojuholník na tejto frekventovanej ulici v Bratislave ? Ten by tam bol možno 10 minút, a ty vieš či ho tam pre 10 minútami nepostavil ?????

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!