27 augusta 2011

Čiarosleposť pred Tescom

príspevok nám poslal juro

Miesto činu:
Bratislava,Tesco Petržalka
Dátum: 18.08.2011, 10:21 hod.
ŠPZ: BL172BY
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Čo už,debil debilom zostane. Aj písmena na EČV tomu naznačujú BL-BY. Snáď si pán vodič značku nevyberal sám. To by sa teda trafil.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. Je tam CCTV? Lebo ked nie, co takto mu spustit gumy?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslim ze ked sa tu najde,alebo ho na to upozornia znami,tak je to vacsia hanba ako ten trest s vypustenim gum:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. @ 27. augusta 2011 14:36


    Uvedom si, že i vypustenie gúm je poškodzovanie cudzej veci a to je trestné ? Tak tu nikoho nenabádzaj na trestný čin

    OdpovedaťOdstrániť
  4. "i vypustenie gúm je poškodzovanie cudzej veci"

    To tazko. Nic tym totiz neposkodis. Prerezanie pneu, to ano. Vypustenie? Nie.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. PRE Anonymný povedal(a)... @ 27. augusta 2011 21:07

    Mily moj ty si nejaky pravnik ze to vies takto posudit (a obhajovanie takychto cinov je ukazkov tvojej mentalnej urovne) ?
    Inak riskujes takymito vandalskymi skutkami, ze majitel ti dolame ruky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "To tazko. Nic tym totiz neposkodis. Prerezanie pneu, to ano. Vypustenie? Nie."
    Vypustenim pneu moze dojst napr. k tomu, ze rafik poskodi kostru pneumatiky. To uz mas poskodzovanie cudzej veci. Plus moze prist zaloba o nahradu usleho zisku.
    Samotne vypustenie pneu sa vacsinou riesi ako priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypustenie gúm považujem za poriadnu zbabelosť, aj keď dotyčný parker je kretén a kreténom aj zostane. Čo tak mu povedať rovno do očí, že je kretén, to by mnohým Vám asi moc nevonialo a radšej sa ulakomíte k poškodzovaniu cudzej veci a riskujete aj, že vás pri tom niekto chytí. Ja som už jednému na BMW X5 povedal, že je to chuj, keď parkoval cez dve miesta pre invalidov. Bojíte sa, že by ste dostali po hube? Ja som dostal, ale šupol som mu tiež jednu a potom prestal. Nasledujúci týždeň som videl jeho auto, ako pekne krásne parkuje podľa predpisov na normálnom parkovacom mieste. Aspoň vidíte, že aj takto sa dajú riešiť veci.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ci "poskodis" alebo ta niekto bude tahat po sudoch za napadnutie ci ublizenie na zdravi :-) to mas teda vlastne zajedno... pri vypusteni sa aj tak nema ako guma poskodit to by musel prejst na nich urcity usek... tak pre tych co obhajuju takychto debilnych parkerov dajte navod ako ich to odnaucit!!!! svetu mier ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  9. "i vypustenie gúm je poškodzovanie cudzej veci"

    To tazko. Nic tym totiz neposkodis. Prerezanie pneu, to ano. Vypustenie? Nie."i vypustenie gúm je poškodzovanie cudzej veci"

    Čo ak si majiteľ vozidla nevšimne vypustenej pneumatiky. Stačí keď na nej prejde dva tri metre a môže si ju poškodiť, nad tým neuvažuješ? Cena pneumatiky niektorých vozidiel je tak vysoká ako tvoj mesačný plat. Tak rozmýšľaj rozumom a nie niečim iným ...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahojp: dlhodobo sa tu prezentujes ako kreten, ktory navadza a obhajuje trestanie priestupkov tym, ze sa pacha trestna cinnost. To ti vobec nevadi? Obhajujes tu akesi svoje pravo vyberat tresty podla svojho videnia sveta ale fakt je ten, ze ak by sa jednalo o spolocensku nebezpecnost, tak zo vsetkych zlych prikladov na tejto stranke pocnuc debilnym parkovanim pri Tescu a konciac neopravnenym parkovanim na miestach pre invalidov, tak ty si jednoznacne hviezda. Oni vsetci su len priestupkari ale ty si skutocny zlocinec s kriminalnym myslenim, ktore sa dokonca asi ani neda napravit, pretoze evidentne si to ani neuvedomujes aky si nebezpecny. Takych ako ty jednoducho preventivne zavriet do chladku ako nenapravitelnych.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Anonymný povedal(a)... @ 2. septembra 2011 14:38

    slovenska policia = prizivnici danovych poplatnikov
    keby si robili svoju cinnost ako maju nemusia obycajny ludia brat spravodlivost do vlastnych ruk.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tiez by som tak zaparkoval, kto by chcel mat doodierane auto? ja isto nie, a kedze parkovisko je vacsinou sukromne cize majtela obchodu tak policia tam nemoze konat pokial ju nezavola majitel parkoviska cize spolocnost a pochybujem ze by ste si na zakaznikov na ktorych ryzujete volali policiu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!