19 januára 2011

Potrebujem veľa miesta na vystúpenie


príspevok nám poslal bt


Miesto činu: Žiar nad Hronom, Závod SNP
Dátum: 14. 1. 2011, 7:50
ŠPZ: ZH860AV
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Príklad totálneho idiota, ktorý na preplnenom parkovisku neváhal zaparkovať tak, aby sa vedľa neho zmestilo aj iné auto. Hlavne, že on a jeho spolucestujúci mali dosť miesta na vystúpenie. Takýmto treba brať vodičák a dať bicykel

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. Však to je normálne. Človek zo Žiaru nad Hronom v Žiari nad Hronom. Horšie je, keď príde do civilizácie a zachováva si svoje maniere. A potom my, Bratislavčania, nemáme so svojimi autami vo svojom meste kde zaparkovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný povedal(a)... @ 19. januára 2011 21:47
    ty Blavak moc nevyskacuj :D som zo ZH a byvam v BA a mozem povedat, ze velke mnozstvo Bratislavcanov parkuje podobne. Takze s miestom pobytu to nema nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. my bratislavcania, my "ubermenschen" - na grc mi je z takych ludi!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A v tom je celý problém. Ja som Bratislavčan a Ty zo ZH si Blavak. A pretože nemáš vzťah k mestu, kde, dúfam, len dočasne bývaš, vyzerá to v Bratislave tak, ako to vyzerá.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tou civilizáciou si myslel ako Bratislavu? Nebuď smiešny...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tou civilizáciou som nemyslel ako Bratislavu, ale Bratislavu, bez ako. Pre Teba je možno Bratislava ako mesto, ale pre mňa je to moje mesto.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Blava je rieka v Trnavskom okrese, kludne si v nej prakujte ako chcete.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Blava je akurát tak bordel toho všetkého, čo je na Slovensku, len vo väčšom podaní.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. blava je zumpa, ktora pritahuje vsetkych ktorym vonaju peniaze. to je vsetko!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Blava je umelo upravený vodný tok na západnom Slovensku, v okrese Trnava. Je to pravostranný prítok Dudváhu s celkovou dĺžkou 47,5 km. Ak ste mysleli hlavné mesto našej krajiny, jeho názov je Bratislava. Skúste si to zapamätať.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Anonymný povedal(a)... @ 20. januára 2011 7:44
    aky vztah k mestu? na obrazku je auto so ZH SPZ v ZH....aj o nom mozeme tvrdit, ze by mal mat vztah k mestu a ako vidis sprava sa ako sa sprava.
    Rovnako v BA najdes tiez kopec aut s BA SPZ, ktore parkuju zle. A su to rodeni bratislavcania. Takze vztah k mestu s tym nema vobec nic. Je to jednoducho debilita jednotlivcov bez rozdielu miesta trvaleho bydliska ci rodiska.
    Ja napriklad vzdy a kdekolvek parkujem s ohladom na druhych aj ked mi mozno netlcie srdce pre Bratislavu. Je to len o charaktere cloveka.
    A to ci byvam v BA docasne alebo nie ta trapit naozaj nemusi. V celom svete je bezne, ze ludia sa prestahuju za pracou. Teraz akoze posleme do gulagu vsetkych, ktori prisli z ineho kuta SR do BA, lebo doma jednoducho (aj vdaka vlade) nie je ziadna praca resp. praca, ktoru chcu robit? Budeme ich trestat, lebo sa nenarodili ako niekolko vyvolenych v BA? Ti ludia chcu tiez zit a robia co mozu. Raz to mozno pochopis, ked mentalne dospejes.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ver mi, že viem, o čom píšem. Ešte donedávna sme bývali v pokojnom dome v bratislavskom Ružinove. Zrazu niektorí susedia popredávali svoje byty a začali v nich bývať práve takí, čo prišli do Bratislavy za prácou. Minimálne traja odparkujú svoje autá na celý týždeň a presadnú do firemných áut, krorými prichádzajú vvečr parkovať. Takže hneď o niekoľko parkovacích miest dlhodobo obsadených. Za niektorými na niekoľko dní prichádzajú aj priatelia a známi. A vrcholom je nový sused odniekiaľ zo Zvolena. Medzi susedmi vždy bola dohoda, že na mieste pred vchodom sa stojí len krátky čas - vyložiť nákup či kočík z auta a ísť na parkovisko. Tento exot tu stojí celý týždeň napriek tomu, že na parkovisku je miesto. Na nesmelé upozornenie na tento zvyk suseda vysmial, povedal, že 1,5 metra nechal a dodal, že naň môžeme zavolať policajtov, že nič neporušil. Je to pravda a tak napríklad susedia museli nedávno vláčiť nábytok okolo tohto zaparkovaného auta, on stál pri ňom, dával pozor, aby mu ho neoškreli a skvele sa zabával. O tom je táto stránka. Nie o tom, či niekto pri parkovaní porušuje predpisy, ale o tom, či sa správa ako debil.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. hned by som mu prepichol gumy hajzlovi

    OdpovedaťOdstrániť
  14. on sa sprava "iba" ako hajzel a ty pachas trestny cin. tak si vyber. Ak by si to urobil, pre mna si vacsi hajzel ako on. Tym ho neospravedlnujem, podla popisu z 8:16 je to arogantny idiot.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!