11 januára 2011

BMW double

príspevok nám poslal mike

Miesto činu:
Žilina, areál Žilinskej univerzity, parkovisko Rektorát
Dátum: 6.7.2010, v obedňajších hodinách
ŠPZ: ZA987ED
Indikácie: Čiarosleposť a parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Myslím, že k tomuto netreba komentár

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

18 komentárov:

  1. arogantný kokot!!! treba bič na takých...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Len taka drobnost. Do arealu ma pristup len obmedzeny pocet osob. Invelidnych miest je tam ako nasranych (lebo norma) a skutocni invalidi asi 3. Takze parkovanie uplne pochopitelne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to ze je tam malo invalidov ktori by tie miesta vyuzili nic nemeni na fakte ze parkuje cez dve miesta! Jednoducho chcel mat kratsiu cestu k chodniku a musim suhlasit s prvym komentarom, kazdy kto ide okolo takto zaparkovaneho auta by mal mat kluc v ruke a ist blizko, on by sa rychlo odnaucil parkovat ako debil

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tipujem, ze tak stoji preto, lebo predtym stali po bokoch este 2 auta. Je to tam uplne bezne, len nejaky studentik Mike to nevie predychat?
    Je to sukromny pozemok, vstup len na kartu, takze kazdeho je trt do toho, ako sa tam parkuje. To k tym klincom...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. anonym co pisal o klucoch v ruke a ist blizko...prajem ti,aby ti niekto tie kluce strcil do riti a poriadne hlboko. kokot zasrany co sa uchyli k takymto praktikam, nemas gule to povedat majitelovi do oci.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Brzdova kvapalina lepsie prospieva laku :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pani studenti, taketo parkovanie je hovadske, je to idiot, ale VZDY nanajvys spachal priestupok. Vase nadsene tendencie k vandalizmu su vsak trestny cin a verejne navadzanie ostatnych k jeho spachaniu. Uz za tieto reci mozete mat problemy. Takze, kto je tu ten spravodlivy? VY? Nie, vy ste daleko vacsi hajzli.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. samozrejme ze by som to najradsej tomu *ujovi povedal rovno do oci. ale kedze tam nie som, tak aspon virtualne mu poskrabem auto klincom :D
    ten vodic je zasraty smradlavy hajzel! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. "ten vodic je zasraty smradlavy hajzel! :D"

    A dovod? Preto, ze vyuzivaju miesta, ktore v reali ziadny invalid vyuzit nemoze, pretoze ich tam tolko nie je? To je proste chore, ked stat nuti budovat miesta, ktore nema kto vyuzit. Je ich tam odhadom tak 20. To maju byt radsej stale volne a auta parkovat na trave?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. >>Anonymný povedal(a)... @ 11. januára 2011 17:26
    >>Tipujem, ze tak stoji preto, lebo predtym stali po bokoch este 2 auta. Je to tam uplne bezne, len nejaky studentik Mike to nevie predychat?


    Takze:
    1. nie som nejaky studentik ;)
    2. rok je pristup na to parkovisko verejny (a nikym neobmedzovany), kedze je rampa pokazena a neustale zdvihnuta.
    3. da sa tam vzdy zaparkovat (aj ked z druhej strany budovy).
    4. Na tomto parkovisku (podla smernic ZU) plati zakon 8/2009 (a teda predpisy cestnej premavky)
    5. Miesta pre invalidov a ich dodrziavanie sa tam v drvivej vacsine praktizuje, A TEDA ZIADNE DVE AUTA NEBOLI OKOLO NEHO (sam som na takom mieste nikdy neparkoval a radsej pojdem o par metrov dalej, i ked sa velmi ponahlam).
    6. Pocet miest je tusim 8 - je to vela? Az tak, ze sa tam takto niekto musi postavit?

    Mike

    OdpovedaťOdstrániť
  11. 2. Verejny pristup nie je, stale je tam zakaz vjazdu. Rampa nebola pokazena ale zdvihnuta kvoli vystavbe parkoviska. Ale o chvilu budu rampy nove.
    3.Vzdy? Preto sa tam postavilo nove velke parkovisko, lebo bolo dost miest?
    4. To nepopieram. Ale zakon ma nejaky vyznam a to je ochrana obcanov alebo skupiny. V tomto pripade ide cisto o striknu buzeraciu pri dodrziavani zakona, kedze NEMA koho chranit.
    6. Ano, je to vela, kedze tolko Tzp ludi tam nepracuje. A prirataj si este aj tie nove, ktore su zase vybudovane ZBYTOCNE, ale musia byt, lebo dalsie hlupe nariadenie.

    Treba si uvedomit, ze zakony su tu pre nas a nie my pre zakony. Tak sa treba zamysliet aj nad tym, preco ten zakon je aky je a co sa stane jeho porusenim (v tomto pripade uplne trt). Veci nie su cierne a biele, su farebne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. 2. Vystavba parkoviska zacala o niekolko mesiacov neskor, ako sa rampa prestala sklapat nadol. Zakaz vjazdu tam nie je platny, pretoze znacka je znehodnotena, a teda kedze nema legislativne predpisany tvar a vyhotovenie, neplati.
    3. Myslim, ze parkovisko medzi rektoratom a budovou NS uz kapacitne hodne pomohlo k tomu, ze miest bolo dostatok. Nove parkovisko medzi NF a rektoratom - ano, vzdy je dobre, ked su nove miesta a dostatok parkovacich miest, treba pocitat s rezervou, ze stupen automobilizacie obyvatelstva narasta.
    4. Zakon je zakon. Aj branna povinnost bola zakonna, bola buzeracia, ale ked si to nedodrzal, siel si do basy...
    6. Uz hovorim o rezerve + ztp mozu nastupit. Pracuje tam inac dost ztp, ale este zrejme (resp. ani nemaju v plane) nemaju vozidla.

    Trt to nebolo, toto bola cista arogancia alebo provokacia, takto sa postavit. Miest tam je/bolo vzdy tolko, ze sa dalo najst este jedno volne....

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tomuto sa fakt povie dvojitý debil. Zaparkovať na dve invalidné miesta, to chce špeciálnu kombináciu imbecility a mentálnej nespôsobilosti. Zaujímavé - hlavne majitelia nových drahých áut teda majú IQ hojdacieho koníka. Kam to spejeme...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. to bol urite niektori z vyssie postavenych hajzlikov ktori su na faklute "nedotknutelni" ale mimo fakulty obycajne nuly...zakon plati pre vsetkych a rovnako a to len TRTKO tu pise ze to je TRT :-D mali to nahlasit MP a mohla byt pekna pokuta...ale treba byt svedok pri rieseni priestupku lebo inac zas hajzlik by sa z toho vyvliekol :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Sukromny nesukromny nema tam co parkovat a bodka. Vylozte si zakon ako chcete kdo pre koho tu je ale aj tak by pokutu DOSTAL a MASTNU !!! A uz len vlastny charakter by mal donutit parkujuceho tam nezaparkovat. Bezchrbtak, lebo ja mam auto mega jebu tak kdo je viac.Strasne by som si zelal VAS vidiet pri debate s policajtom ze zakon je na hovno a ja mam pravdu. nasledok 330€ pokuta aneb ak sa do kože nesmestite bez VP pokuta + preskusanie. Potom by som VAS chcel vidiet ake huste reci by ste mali. ale to je len moj nazor PAN VODIC JE ALE V KAZDOM PRIPAD KRETEEEEEEEEN

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ten Debil tu stale Debilne parkuje???? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Možno je zákon vadný ale vodič auta je tiež vadný keď tými svojimi paprčami nedokáže ani volantom zakrútiť medzi čiary. Úplny úbožiak.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!