20 decembra 2010

V Lučenci pred Tescom

príspevok nám poslal brumko

Miesto činu:
Lučenec, Tesco
Dátum: 10.12.2010 11:20
ŠPZ: LCDAGAZ
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Čiary? Nevidel som ich, lebo mám na oknách fólie.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. fakt nechapem co je tu zle??

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už len sa vodič dopustil priestupku. Je to na trest smrti. Ej brumko i závisť je ľudská vlastnosť, že. Si chorý vyhľadaj cvokára vo vlastnom záujme nech ta z toho dostane pokiaľ nie je neskoro

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja nechapem ludi co sa tu stale ohanaju zavistou, ja nikomu nezavidim stary crep bohvie odkial - mozno v lucenci je to strasny cavo , ked ma takuto starinu. mne vadia debili co nevedia parkovat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ved ale vies co znamena zaparklovat ako debil??? lebo toto je podla mna uplne standatne zaparkovane, a co sa teba tyka rad by si mal taky stary crep vsak? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Toto môže byť štandartné parkovanie v Lučenci,lenže potom takí majstri sveta prídu do Bratislavy a parkujú presne tak isto. A potom sa tu všetci čudujeme, že nemáme kde zaparkovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No jane ja som si to hned myslel ty si z blavyyy neee tak ty si predsa najhmudrejsi my ostatny sme vseci sedlaci neee a nevieme parkovat nee?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sice niesom z Bratislavy ale sudiac podla tvojej gramatiky a stylu pisania, musim bohuzial skonstatovat, ze ano, si velky sedlak.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nie každý je gramaticky zdatný, o tom to však nie je. Ak však parkuješ tak, ako pán na obrázku, "sedlák" veru si. Parkuj si tak u seba v Lučenci a nehrab sa do mesta.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. juchúú som sedlák :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Si, a riadny. Preto mám z každého, kto má podobnú značku, poriadny strach. Aspoň, že máš radosť, drž si balónik. Dúfam, že sa budeš tešiť doma.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Castokrat sa stane, ze jeden zaparkuje zle na zaciatku a potom sa ostatni standardne stavaju vedla neho. Ked potom odidu, ten kto zostal vyzera ako debil, hoci na pociatku naozaj zaparkoval standardne.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Komentu predomnou: to je v poriadku, len si treba vybrat, ci sa pridam k DEBILOM a sam som potom za debila alebo - v tomto pripade intelektualne nenarocne druhe riesenie - pohladam si ine miesto pretoze pri TESCU sa nestava, ze by bolo plno.

    Takze je sice pekne, ze debili boli aj ti pred nim, len sa k nim pridal. Vzdy mas moznost volby.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!