14 decembra 2010

Primrznutá k trávniku

príspevok nám poslal mkmt

Miesto činu:
Petržalka, Blagoevova ulica, vedľa novostavby Magistrátu
Dátum: 05. 12. 2010, 10.00 h
ŠPZ: BA275EI
Indikácie: Parkovanie na trávniku
Značka auta: Renault
Diagnóza/K fotke autor píše: Mladá vodička sa rozhodla parkovať na nespevnenej krajnici, na trávniku. S vozidlom zapadla už večer, ale rozhodla sa ho "vyprostiť" až ráno, ale dopadlo to totálnym neúspechom.

Vozidlo k blatu do rána primrzlo a nedalo sa s ním absolútne pohnúť. Okrem možného poškodenia vozidla sa jej podarilo riadne zdevastovať trávnik a všetko okolo zašpiniť.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. tipujem, ze sa snazila dostat von uz vecer, no nevysla z blata. keby primrzla, tak by tak nezasvinila auto a okolie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak za toto by jej mali prisit pokutu za zle parkovanie - papuca, ale vlastne tu nebolo treba, ved bola neschopna sa odtial pohnut. tiez pokutu za znecistovanie prostredia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pokuta za zle parkovanie je papuca? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja len jedno neviem pochopiť o akom trávniku sa tu píše.
    Ja nevidím žiadnu srandu z toho, že vodič skončil v neupravenej krajnici. Ja by som na jeho mieste, ak by som si poškodil vozidlo zažaloval majiteľa a správcu komunikácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pokuta za zle parkovanie je pokuta a papuca sa dava, aby nahodou typek neodisiel bez pokuty. kde je napisane, ze pokuta = papuca?? netusili sme, ze to tu treba takto detailne vysvetlovat. mysleli sme, ze to je kazdemu sudnemu a inteligentnemu cloveku jasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pokutu by nemala dostat vodicka, ale developeri a cela mestska rada, ktora dovoli stavat, stavat a stavat... len aby si namastili vrecka. A nezaujima ich ze ti neboraci, ktori sa na cely zivot zadlzia, aby mohli byvat uz nemaju kde zaparkovat. Preco sa nemoze mesto rozsirovat, ale sa len zahustuje na ukor parkovisk. Pred 20 rokmi tu jazdila mozno desatina dnesnych aut, ale bolo 3x viac parkovacich ploch.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. je jednoduche davat pokuty za to, ze clovek zaparkuje kolesom na travniku, ked je to mozno jedina moznost, ako vecer svoje auto umiestnit. Milujem velkohube reci a nadavky na "bezohladnych" vodicov. Lenze toto vykrikuju bud ti, ktori auto nemaju (a mozno len zavidia), alebo uplni primitivi. Lebo co je bezohladnost? ...toto je podla mna skor zufalstvo.

    ...ano ja som tiez proti tomu, aby holohlavi bezkrki fesaci parkovali svoje tereniaky hocikde... ti nech papucu dostanu, ale to ze dostavaju pokuty ludia, ktori chcu len zaparkovat pred svojim domom a nemozu nielen pred nim, ale pomaly uz nikde inde, tak to je akurat smutny obraz fungovania nasej samospravy a nie drzost vodicov. Vodici totiz nemaju inu moznost, niekde to auto odparkovat musia. Takze konkretnej vodicky mi je dost luto...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. "pokuta za zle parkovanie je pokuta a papuca sa dava, aby nahodou typek neodisiel bez pokuty. kde je napisane, ze pokuta = papuca?? netusili sme, ze to tu treba takto detailne vysvetlovat. mysleli sme, ze to je kazdemu sudnemu a inteligentnemu cloveku jasne."
    Aj ked mi daju papucu, bez pokuty obidem jednoducho. Auto som na miesto nezaparkoval, tak nech si ju laskavo daju dole a cez policiu vyhladaju majitela auta a riesia to s nim.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ze trava??? ved to okolie v zivote travu nevidelo a nieto ta krajnica :D a vodicke netreba ani pokutu dost ju zivot tresta ked neuvazuje kde parkuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ak mam povedat pravdu, tak mi je jej luto, predpokladam ze bolo nasnezene a voda bola zamrznuta. Ona videla krajnicu, zaparkovala a neratala, ze by jej auto kleslo o 20 cm nizsie.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!