24 novembra 2010

Dvaja blokovači

príspevok nám poslal michaill

Miesto činu:
Žilina, za úradom práce
Dátum: 10.11.2010 po 12 hodine
ŠPZ: MT588CG a ZA427BN
Indikácie: Blokovanie výjazdu z parkoviska
Značka auta: Fiat Stilo a Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Je to na mieste, kde je zákaz státia avšak každodenne tam parkujú (alebo zastavujú) vodiči, vďaka ktorým je častokrát znemožnený a zakaždým aspoň zťažený vjazd do centra voľného času a do našej firmy.

Po slušnom upozornení vodičov, ktorý ostali pri aute, nech odídu, lebo zavolám policajtov, je nulová reakcia až kým tých policajtov fakt nezavolám a potom odídu skôr než policajti prídu. Dneska to policajti stihli a dúfam, že majitelia vyfotených vozidiel teraz uvažujú ako si mohli lepšie zaplatené peniaze užiť.

Dve osoby čakali u nás na firme hodinu aby mohli odísť za svojimi pracovnými povinnosťami, kvôli dvom vodičom, ktorým je ľúto zaplatiť 50 centov za parkovanie a tak radšej obmedzujú iných.

Tých čo to miesto poznajú a stávajú tam upozorňujem, že k vozidlám v zákaze státia aj zastavenia (od medzery medzi konzervatóriom a úradom práce) budeme okamžite po zbadaní volať policajtov (aj bez predošlého upozornenia) a pre tých, čo si myslia, že na to nie je dôvod ak sa auto dá obísť dodávam, že k nám do firmy chodia aj nákladné vozidlá, ktoré na cca. 3,5m širokej ceste nedokážu obísť cca. 2m široké auto.

Myslím, že tu bude čoskoro viac fotiek z tohto miesta, nakoľko až teraz ma napadlo sem dávať fotky z každodenných nervných situácií.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. ...nikomu nic nehovor, rovno volaj policajtov, aby sa ti tupci naucili, ze tam je statie drahe...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kto tam vidí výjazd z parkoviska? Ani zákaz zastavenia ani státia tam nevidím. O čom to je ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to ze ty nic nevidis nic neznamena, no a ked ti chyba trochu predstavivosti, tak tu ani nic nepis

    milujem teoretikov typu "ynzynyr" t.j. napr. ty, chcel by som ta vidiet ked by si tam stal a prisiel by policajt, ze by si zacvakal cash ... :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!