10 septembra 2010

Žeby nové košické autobusy?

príspevok nám poslal rorschach
Miesto činu:
Košice, Optima
Dátum: 28.8.2010, 18:50,
ŠPZ: neuvedené
Indikácie: Parkovanie na zástavke autobusu
Značka auta: Lamborghini, Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď mám drahé auto tak možem stáť aj na zástavke autobusu, však som frajer, nie? A čo si povedal chlapik z Audi? Keď môže on, tak tak môžem aj ja. Jeden ako druhý.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. Ta vy v totych Kosicoch še mace,paradne busy vam tam litaju:)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tato zastavka nikdy nesluzila ako zastavka,kedze tam od zaciatku nechodi ziaden autobus.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rorschach my ostatní budeme cestovat na tych lambach a audinách a ty si mozeš tam kludne čakat na svoj spoj.Prajem vela trpezlivosti v čakaní,možno tam pristane skor UFO.A možno sa naučiš fotit aj fotky ktore patria do tejto rubriky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No autobusy tam voľakedy chodili potom ich zrušili a označenie nechali.Zodpovední je manažment OC Optima za ich odstránenie ak tam už nebudú autobusy jazdiť samozrejme.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čo to tu trepete! Raz je tam vyznačená žltou farbou zastávka MHD a či tam busy stoja, alebo nie, stále tam platí zákaz zastavenia!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. další komplex socialne slabšieho čo nema čo robiť

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skor komplex chlapca, co nikdy nic nedosiahol vlastnymi rukami, len kradnutim a podvadzanim, resp. dostal od bohateho otecka - tak sa teraz predvadza nech vsetci vida aky je sedlak, nech vidia aky je sikovny a ako si vie nakradnut ....

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mať tak vaše problémy

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja nechapem co Vam to auto kazdemu vadi....kazdy by sa mal starat o seba a o svoje parkovanie. Ak to tomu dotycnemu,ktory fotil to auto robilo nejaky problem,alebo nedaj Boze ma z toho teraz komplexy,tak nech ide za majitelom alebo majitelkou a nech si to vydiskutuju.Tu nejde o to kde zaparkoval,ale co tam parkuje. A nakoniec,nie kazdy musi dedit,Su aj taky,co si na to sami zarobia,,,,,co uz ,,,ale debilovi zbytocne budem vysvetlovat.......tak len fotte dalej kamarati :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tipek, ktorý tam zaparkoval však patrí do skupiny ojebávakov, ktorý ojebal už nejedného dôverčivého človeka nielen v Košiciach. A to auto mal požičané cez Rakúsku autopožičovňu aby urobil dojem a mohol ojebať ďalších, ktorí si mysleli, že chlapec je zrejme šikovný a dôveryhodný. Opak je však pravdou. Je to jeden veľký ojebávak!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!