11 septembra 2010

Čiarosleposť je to najmenej


príspevok nám poslal juro


Miesto činu: Bratislava, Avion, otočisko autobusov MHD
Dátum: 28.8.2010,12:45 hod.
ŠPZ: BA222UG
Indikácie: Porušenie zákazu vjazdu, čiarosleposť
Značka auta: VW Polo
Diagnóza/K fotke autor píše: Vodič veselo vošiel do zákazu a napriek priateľskému upozorneniu vodiča autobusu, že vozidlá zvyknú odtiaľ odťahovať, veselo odkráčal zrejme za nákupmi alebo za zdravým obedom do McDonaldu

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. kokotko zostane kokotkom...urcite ma dobre vplyvy na policii uz len podla SPZ by si ho 100% nevsimli.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mna by skor zaujimalo, ktory chuj spravi parkovisko v zakaze...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Este taka drobnost. Ten zakaz odbocenia je chybny. Dodatkova tabulka totiz urcuje, pre koho zakaz plati. Takze tento plati len pre odtahovku :) U nas boli taketo zakazy zastavenia. Po vyhranom spravnom konani ich museli zmenit.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ 11. septembra 2010 21:19

    chuj si ty lebo je to pre autobusy aj ked prvoplanovo asi ako parkovisko pre navstevnikov OC

    Anonymný povedal(a)... @ 11. septembra 2010 21:23
    mozno zakaz odbocenia je chybny aj ked nemyslim ked tam pise okrem MHD z coho je jasne ze pre koho neplati...a dalej mas zakazovu znacku s dodatkovou a ta uz normalne plati...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. "chuj si ty lebo je to pre autobusy aj ked prvoplanovo asi ako parkovisko pre navstevnikov OC"
    A kde tvrdim, ze to nie je pre autobusy? Ale aby bolo niekde parkovisko pre osobne auta a tam zakaz vjazdu okrem mhd je minimalne divne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vazeni,nehadajte sa.Spociatku to bolo pre osobne auta,,,ale nakolko boli velke problemy s otacanim autobusov tak ho zrusili a dali tam zakaz vjazdu.Robili kvoli tomu velke problemy,az to vyzeralo tak,ze tam ani konecna nebude a ze 63jka bude chodit az na letisko.Potom zase niekto povedal,ze ked tam chcu MHD nech si to nejako zariadia a ze DPB sa nebude prisposobovat im.Tak nakoniec museli pristat na zrusenie tych par miest na parkovanie a obetovat ich pre autobusy.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto je este nic,lebo v podstate tie autobusy nijako neblokuje.Tymto ho neobhajujem,len chcem ukazat na horsiu situaciu ktora tam vznika denno denne,a sice,ked nanazrani a lenivi slovenski narod zablokuje svojimi autami autobusy tak,ze sa ani nevedia do toho obratiska dostat lebo oni stoja v rade na McDrive.To uz je ine kafe.Na toto nikto nemyslel a ani nemysli.Do riti s celym smradlavym Mc donaldom a jeho debilnou sluzbou pre "lenivych slovenskych motoristov"OMG,coho sme sa to dockali??

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!