27 septembra 2010

Nie je dosť miesta? Nevadí!

príspevok nám poslala Emiliuska

Miesto činu:
Vrbové, Sadová ulica
Dátum: 19. 09. 2010
ŠPZ: PN881BF
Indikácie: Šikmé parkovanie
Značka auta: Ford Sierra
Diagnóza/K fotke autor píše: Hoci asi o dve dĺžky auta ďalej bolo voľné miesto na parkovanie, dotyčný to asi chcel mať zaparkované pred vchodom. Vôbec ho netrápilo, že predná časť auta prečnievala do cesty.

Chcela som vám ukázať, že problémy s parkovaním sú aj v malých mestečkách, že často to spôsobujú vodiči sami, ohrozujú seba i druhých.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Skutocne problem hodny fotenia a uverejnenia, dufam, ze o tom bude aj clanok v novinach a reportaz v televizii. V prvom rade nic neporusuje, nikoho neobmedzuje, len sa proste nevosiel. Ked uz si mila Emiliuska silou mocou mala potrebu odfotit problematicke parkovanie vo vasej dedinke o par metrov dalej ti stoja 2 auta na travniku a navyse v protismere. Na to, aby si vedela, ze je to podstatne vacsi problem ako parkovanie Fordu, by si ale v prvom rade musela mat vodicske opravnenie. A admin tejto stranky by uz skutocne mohol vyhladat odbornu pomoc. Alebo aspon niekoho kto mu vysvetli ako ma vyzerat poriadny blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najvacsi problem na ulici, kde prejde 8 aut za den :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chudáci fotograf i správca stránky. Mali by vyhľadať rýchlu zdravotnú pomoc a nechať sa liečiť!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Heh, tá favoritka tiež musela srandovno parkovať, kedže za sebou mala kopec miesta a pred sebou kopec miesta.. ten Ford tak neprečnieva, že by vadil v ceste.. a kedže vodič favoritky zbytočne plytval miestom, ako za sebou aj pred sebou, tak to odstavil vodič Fordu aspoň takto..
    Možno ak by tá favoritka bola zaparkovaná o 20 cm viac vzadu, Ford by neprečnieval. Ale fakt nič hrozné na fotenie..

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!