03 augusta 2010

Pilot čiaroslepý


príspevok nám poslal deaddream


Miesto činu: Bratislava, Tesco, Zlaté Piesky,
Dátum: 29.5:2010 10:27
ŠPZ: BA041SK
Indikácie: Parkovanie nakrivo
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Len tak došiel a takto zastavil, Arogantný mladý panáčik s mamou co ma na hlave trvalu. Len aby mu niekto nahodu neškrabol nové ferrari

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. kde je audi? ake audi? nie je to nahodou starucka astra?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podla mna je to renault megane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podla mna blbo parkuju tie biele pasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dalsi fotograf z radu tupcov, co nie su schopni pohnut tymi srackami v hlave! Vysvetli mi, co by sa ziskalo, keby zaparkoval do druheho alebo tretieho boxu od pristresku. Nic, lebo tak ci tak by sa tam okrem neho zmestilo uz iba jedno jedine auto! Vedla pristresku sa totizto parkovat neda, lebo nielen ze ciara je zarovno s nim, ale este tam aj smetny kos zavadzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ... reagujem na posledný komentár... máš pravdu kôli odpadkovému košu sa nedá parkovať na danom mieste skoro pred každým nákupným strediskom, takže tupcov ktorí niečo takéto zašlú sú buď debilní alebo nejazdia autom! A ako si tak všímam je tu strašne veľa podobných hovadín! Ľudia proste niekedy sa nedá inak zaparkovať! Viem to preto lebo na našom parkovisku sa tiež nedá normálne parkovať keď za dávnych "krásnych" dôb bolo vchodu pridelene 4 parkovacie miesta a len naša domácnosť vlastní dva auta... dokopy v našom vchode je 13 áut! Ako by sa aj dalo parkovať na tých mikro parkoviskách! A dávať príklad "blbca" ktorí parkuje na obrovitánskom parkovisku pred tescom na dvoch miestach to je smiešne! Ja neviem nikomu nezavadzia!!!! To tu rovno môžem poslať fotku odstaveného kamiónu na tom istom parkovicku ako zaberá 10 miiest!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. trepete obaja, prave som tam parkoval, to miesto je sirsie kde je smetny kos. najprv si to overte a potom si tu hrkutajte ako neviete zaparkovat

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ...6. augusta 2010 10:09 (môj posledný komentár).... no tak možno niekde je.. ale väčšinou sú tie boxy (včetne košu) postavené neskôr ako boli namaľované čiary (napr. Kaufland Poprad) a s Ticom sa tam vopchá ale skús tam vtrepať moje SantaFe! Nemožné! A mám to už vyskušané!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A čo ten kôš v parkovacej kóji. Vôbec sa nečudujem, že parkuje ako parkuje, v úplnej pohode.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!