04 augusta 2010

Prechod ako parkovací box


príspevok nám poslal Tomi7

Miesto činu:
Dunajská Streda
Dátum: 26.7.2010, cca 17:10
ŠPZ: TT375CN
Indikácie: Parkovanie na prechode
Značka auta: Chevrolet Lacetti
Diagnóza/K fotke autor píše: Síce vyblednutý, ale stále je to prechod pre chodcov a nie parkovací box.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. osobne by som si ho nevsimol tiez. je naozaj straaaaaaasn vyblednuty.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten prechod je naozaj veľmi nečitateľný. Chyba je na miestnom úrade. Sťažovať sa treba inde!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tomi. Vyblednuty prechod nie je prechod. Dopravne znacenie musi splnat po prve vyhlasku a po druhe normy. Toto nesplna ani jedno z toho. Alebo myslis, ze to splna taku normu reflexivnosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. RE : Anonymný povedal(a)... @ 13. augusta 2010 11:03

    Ten prechod ešte stále používajú ! Ja si myslím, že tam nemusí parkovať Chevrolet, keďže tam boli voľné (presne 7) parkovacie boxy ! Keby tam neboli voľné parkovacie boxy, tak to auto neodfotím !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tomi ty uz tretikrat tvrdis, ze ked si na vlastne oci videl ako clovek parkoval a ignoroval volne parkovacie boxy. Nechce sa mi to verit, ty musis mat to parkovisko 24 hodin na ociach.

    Budem teraz k tebe ako skolkarovi: vies si predstavit, ze ked parkovalo auto, ktore fotis, mohlo to vyzerat na parkovisku inaksie, napr. ze by bolo plne? A teraz ty prides hodiny po tom ako zaparkuje, vies si predstavit, ze medzitym mohli ine auta odist? Pokial tvrdis, co tvrdis, akym sposobom vylucis to, co teraz pisem?

    Nic proti tomu co robis, nic proti tebe, nic proti debilom, co parkuju ako idioti. Ale ak si tu zalozil fotoserial, tak pamataj na to, ze nielen, ze ty mozes povlacit viacmenej nevinnych ludi (podla zakona, predpisov atd.) ale aj oni maju narok na sukromie a zverejnovanie znaciek len preto, ze TY mas pocit, ze NIECO robia zle, moze znamenat, ze aj TY budes mat problem s tym vysvetlit PRECO to robis.

    Je to dobra rada, ak chces fotit debilov, tak spolahlivo vysvetli fakty aby ta tu nerozniesli v komentaroch, ked nedokazes niektore veci zodpovedat.

    Zatial mam aj ja pocit, akoby si skutocne nonstop sledoval parkovisko pri svojom baraku a nepohol sa od neho na sekundu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tomi7 pred každým vodorovným značením prechodu pre chodcov musí byť umiestnená i zvislá dopravná značka upozorňujúca na prechod pre chodcov. Kde je?
    A po druhé, všetci okrem teba dobre vieme koľko metrov pred a za prechodom sa môže dopravný prostriedok odstaviť. Čo tam robí parkovisko nalepené priamo na prechod? Ten prechod určite nie je schválený dopravným inšpektorátom a preto čiary na ňom nie sú obnovené. Máš na to rozumné vysvetlenie? Predpokladám, že nie. Tvoje príspevky treba nazvať fotím pre zábavu a bez rozmyslu. Ja sa zaoberám tiež fotografovaním, ale objekty hľadám v prírode a nie v zasmradených mestách. Voľný čas sa dá prežiť duchaplnejšie a hlavne na čerstvom vzduchu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to v poriadku, neni vidiet prechod.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!