19 apríla 2010

Antirampár

príspevok nám poslal matrix

Miesto činu: Trenčín, ul. Štefánikova
Dátum: 06.04.2010, 14:00 hod
ŠPZ: TN944BL
Indikácie: Parkovanie pri rampe
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Toto sa tak ľahko veruže nevidí. Daný šofér normálne zaparkoval auto pred rampou a odišiel preč. Ani mu nevadilo, že ostatné vozidlá sa nedostnanú cez danú rampu na parkovisko.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. Z pohladu fotky vpravo je socialka, UP a ine institucie, v tej velkej skaredej zelenej budove.

    Za autom je 4-prudovka.

    Pred autom je parkplatz, absolutne kapacitne nezodpovedajuci potrebam institucii (kedysi dokonca len pre zamestnancov a parkovalo tam vzdy do 5 aut, potom sa uvedomili a ked je rampa hore, da sa tam zaparkovat aj civilom).

    Ak clovek potrebuje cosi vybavit, _nema_ kde zaparkovat. Ak pri tej rampe stal do 15 minut, nevidim problem. Okolo neho sa da v pohode prejst. Neviem, preco by sa odchadzajuce auta cez rampu nedostali ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milý anonym odchádzajúce autá sa von dostanú ,ale tie prichádzajúce sa tam nedostanú. Modré vozidlo, ktoré stojí pri rampe jednoznačne blokuje prichádzajúce vozy, ktoré chcú ísť na parkovisko.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte stále by sa tade prepchal aj buldozér

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čo, prichádzajúce autá sú širšie ?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný povedal(a)... @ 19. apríla 2010 17:51
    TREFA ASPON NIEKTO TO POCHOPIL

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja to asi stale nechapem...
    Miesta je tam ako na kostole, kde mas problem?
    Ak si miestny, dobre vies ako to tam funguje, a dobre vies, ze nikoho neblokuje.
    Nie je to zrovna najstastnejsie tam stat, ale ak si majitel len skocil daco vybavit a v rozumnu dobu bol spat, nechapem, co sa riesi.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ale podla zvisleho vodorovneho znacenia na rampe sa von auto ziadne nedostane.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný povedal(a)... @ 20. apríla 2010 5:11
    My asi nebudeme domaci, ze? :D
    Ta rampa, ak je dole, tak sa _nikto_ nedostane ani dnu, ani von.
    Ta oranzova skrinka vlavo nie je na ovladanie rampy, je pre srandu kralikov. Takze toto tu je fakt bezpredmetna debata.

    A ak by rampa bola hore, preco by sa nedostal von? Proste obchadza prekazku vo svojom jazdnom pruhu, keby uz chcel byt niekto velmo mudry.

    Za dalsie, pride mi trosku zvlastne to "anglicke" znacenie vjazdu a vyjazdu ;)
    Vpravo vjazd, vlavo vyjazd? Ale to je jedno v podstate.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Asi tam chýbajú na hlavnej ceste značky zakazujúce odbočiť z nej vľavo a v pravo. Predpokladám že sa jedná o jednosmerný výjazd z parkoviska. Vodič neporušil žiaden dopravný predpis a nebráni ani vjazdu ani výjazdu, ak tam nie sú značky zakazujúce odbočiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. posledny komentar: samozrejme miesto hysterickych bab, na cele s fotografom staci popremyslat a nerobit debila uplne z kazdeho.

    debil je ten, kto BLOKUJE. ale to zrejme istej jasne definovanej skupine idiotov je tazko hovorit, aby pouzili mozog :-) najma ked ide o to "robit poriadok" samovysetrovanim, samosudenim a samoodsudenim. Slovensky narodny zvyk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. stačí si pozriet zákon č. 8/2009 §25/1 písm u kde je definované - vodič nesmie zastaviť a stáť : na iných miestach kde zastavenie alebo státie može ohroziť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky alebo obmedziť jazdu vozidiel osobitne na miestach vjazdol alebo výjazdov z pozemkov, vjazdov a výjazdov z objektov určených na zásobovanie alebo parkovacích miest.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Odstavené auto nikoho neohrozuje, nebráni plynulosti cestnej premávke. Výjazdu vozidiel nezavadzia a vjazd tam nieje. Tak o čom tu píšeš, pán premúdrelý...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pre 24 aprila 2010 19:33 - ty si asi tak slepý že nevidíš tu rampu. pozri si na rampe tu šipku kadial vychádzajú dané vozidlá z parkoviska. vieš tam ako je tá krabička vsunú kartu rampa sa otvorí a auto vyjde. len bohužial ked tam stálo toto vozidlo tak nemohli vyjst. tak netrep že vozidlo ničomu nebráni. ked si taký premudrelý chod sa pozrieť na danú ulicu a pochopíš to hned

    OdpovedaťOdstrániť
  14. "vieš tam ako je tá krabička vsunú kartu rampa sa otvorí a auto vyjde. len bohužial ked tam stálo toto vozidlo tak nemohli vyjst."

    :D ale teraz si ma pobavil!!!
    Si ty z Trencina? Tak sa tam fakt chod pozriet, ach :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!