23 marca 2010

Rýchlo, sú zľavy!!!

príspevok nám poslal arnie

Miesto činu: Banská Bystrica, Zvolenská cesta, pred NAY elektrodomom
Dátum: 15.3.2010, okolo 16:00
ŠPZ: BB910DE
Indikácie: Parkovanie nakrivo, čiarosleposť, blokovanie dvoch parkovacích miest
Značka auta: BMW X6
Diagnóza/K fotke autor píše: Museli byť veľmi dobré zľavy, keď sa tento mentálny pacient tak veľmi ponáhľal že až takto zaparkoval. Neviem či tie luxusné autá vždy potrebujú jednu konskú silu naviac (za volant), alebo je to len náhoda že také auto spravidla riadi nejaký dutohlav. Prípadne nejaká vymaľovaná blondýnečka s plným poprsím a prázdnou hlavou :-)

Treba ešte povedať, že pred týmto obchdným domom je vždy dosť parkovacích miest, ale samozrejme nie tesne pri vchode. Bolo by treba prejsť možno aj 50m naviac.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. Ja keby som mal také auto, parkoval by som presne tak ako parkuje on. Nenechal by som si obíjať parádne auto. Parkovacie miesta sú úzke a bez otlčenia auta sa do nich nedá nastúpiť ani vystúpiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty musis mat tak 13 rokov podla toho co si napisal, zivot nie je o poskrabanom aute, evidentne si nevytiahol paty zo svojho rodiska

    OdpovedaťOdstrániť
  3. druhy anonym: samozrejme, kazdy ma svoje priority. Posudzovat vsak podla tych svojich kvalitu zivota inych ludi, je trochu silna kava. Ak by sme mali mat vsetci uniformny zivot s uniformnym rebrickom priorit, asi by to tu vyzeralo zle.

    ps: samozrejme, ze auto na fotke parkuje zle, ochrana pred obuchanim auta ludmi s "so zivotom" sa da riesit aj inak.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nevidim rozdiel medzi zhnitym favoritom a bmw x6, ak zaparkuje ako debil...a ak niekto ma argument, ze ci viem kolko stoji lak na x6, tak ked sa boji o to auto, tak nech zastane na konci parkoviska...ale typicke pre nas slovakov je to, ze cim drahsie auto, tak tym arogantnejsie parkovanie (cakam komentare typu, ze zavidim a pod :) uvedomte si jednu vec. su iste pravidla, ktore su dane zakonom ci vyhlaskou a asi by sme daleko nedosli, keby sme zacali ignorovat pravidla len preto, lebo biela metaliza na mojom aute je vzacnost...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pre Anonymný povedal(a)... @ 23. marca 2010 18:45:
    som zvedavy ak v jeden den prides na parkovisko a vsade budu drahe luxusne auta stat takto a ty nebudes mat kde zaparkovat a uz ta vidim ako si povies, ze aha ved chudacikovia musia mat dve miesta aby si neposkriabali dvere :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je tu potrebné dodržiavať schválené predpisy pre navrhovanie parkovísk. I projektant a hlavne realizátor stavby má určité predpisy a normy, ktoré treba dodržiavať a riadiť sa s nimi a nie ich porušovať a robiť to čo chce majiteľ alebo správca. Normy platia pre všetkých a keby sa normy neporušovali už pri rysovacej doske, len pre to, že mi niekto dá 1000 eur do vrecka a na stavebných úradoch by boli neúplatní pracovníci, tak by parkoviská u nás vyzerali trochu inak a mnohé príspevky by tu neboli.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takto parkuje vacsina pred NAYkom, nic nove..... len sa smejem, ze je to asi riadny chudak, ked musi mat sietku! ROFL

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ...keby sa vsetci vedeli trafit aspon ako tak medzi ciary a neboli podaktori tak retardovany, ked druhym obiju lak dverami, tak potom by taketo fotky neboli
    P.S. nerob druhym to, čo nechces, aby robili tebe!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Každý jeden projektant musí vedieť, že sadajúci si človek porebuje na túto činnosť v rátane samotného projektanta minimálnu šírku 80 cm. Keď sa tie autá natlačia do parkovacích kóji medzi čiary, treba ísť a premerať si túto medzeru a zistíte prečo sa na našich parkoviskách takto parkuje a nepovažovať takto parkujúceho za debila. Chyba je niekde inde !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ...ahaaaa no konecne mi to niekto vysvetlil....takze zle parkuje ten peugeot a to druhe auto, ktore je medzi tymi dvoma ciarami...ta X6 parkuje spravne :) ten majitel peugeotu je vazne tupec, ked nevie, ze nema parkovat medzi dve ciary...a o tom vpravo toho radsej nekomentujem, lebo ten je na tom uplne rovnako zle. Cize z niektorych komentarov som pochopil, ze len ten bavorak parkuje dobre...nik mu neposkriabe a ma riadny nastup aj vystup, cize to natrel aj tym projektantom. A ti idioti co parkuju tak ako ti dvaja co som hovoril, tak ti sa mozu ist zakopat od hanby :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. "Takto parkuje vacsina pred NAYkom, nic nove..... len sa smejem, ze je to asi riadny chudak, ked musi mat sietku! ROFL"
    Usetreneho pol miliona potesi hadam kazdeho, nie? Bohati ludia su prave preto bohati, lebo si vedia vazit peniaze.
    A najvacsi problem parkovania je ten, ze nase zastarale normy navrhuju parkovacie miesta tak, ze na kazdej strane ostane 20 cm (normy su myslim 2,4 a 2,6m). Po 20 rokoch by si niekto mohol vsimnut, ze uz tu nemame S120.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Súhlasím s príspevkami nado mnou.

    Skúste si predstaviť , že vaše nové auto za 100´000eur, na parkovisku poškrabe nejaká sviňa pri vystupovaní z jej starej Fabie. Tiež by ste začali takto parkovať (hlavne keď dosť volných parkovacích miest)


    A keď niekto má s tým problém, nech to povie priamo majiteľovi auta, a nie robiť fotky a mať silné reči cez internet.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Hmm, ty si veľmi múdry. A čo tak má povedať "sviňa" zo "starej" Fabie keď jemu nejaká "sviňa" z "nového" BMW poškriabe lak na Fabii?
    A hlavne si prečítaj poriadne celý príspevok - citujem: "Treba ešte povedať, že pred týmto obchodným domom je vždy dosť parkovacích miest..." Takže ak z akýchkoľvek dôvodov dotyčný nedokáže trafiť medzi čiary, nech parkuje inde, alebo nech sa si zaplatí pár hodín v autoškole. Tam ho naučia ako sa parkuje a používa auto a možno mu k tomu povedia aj niečo o slušnosti, ohľaduplnosti a zodpovednosti.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!