01 februára 2010

Polýcia parkuie (69) - my pokuty dávame, nedostávame

príspevok nám poslal mino

Miesto činu: Rimavská Sobota
Dátum: 11.12.2009
ŠPZ: RS405AY
Indikácie: Parkovanie na zákaze zastavenia
Značka auta: Volkswagen Golf
Diagnóza/K fotke autor píše: Parkovali a odišli. Na zásahu určite neboli.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. Bol si s nimi, keď vieš, že na zásahu neboli ? Vieš čo robili ? Ty budeš asi súkromné očko, keď si tak dobre informovaný ... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ved sú to policajti a policajti môžu skoro všetko robiť čo sa im zapáči! Takže neriešme to!

    PS: Prečo sa na temto webe objavuje čoraz viac pojicajných aut ktoré "parkujú" ako debily ??

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bez majakov a na zasahu??? Tak aspon si kkoti mohli zapnut blikacky. Ale asi pan policajt bol sam a on vie iba pisat a citat vie len jeho kolega tak nevedel co zapnut tak to odparkoval len tak.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na čo by zapínali blikačky ? - Ich použitie je presne definované zákonom, tak ako používanie majáku ... To len každy dement si zapne blikačky keď sa postaví niekde, kde by nemal stáť - o niečo nižšie je žiarivý príklad takého dementa ...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný povedal(a)... @ 1. februára 2010 12:21

    Nizsie??? Pozeram ako pozeram tak pod tovjim prispevkom iny neni momentalne. Nizsie bude az moj teraz. a ked uz spominas ten zakon tak taketo statie neni dovolene na zltej vodorovnej ciare. Takze dement si len a len ty.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no az nato ze on tym "nizsie" myslel prisveky, a predpokladam, ze to bude to auto na prechode pri auparku co ma zapnute vystrazne.

    PS: uroven diskutujuceho ukazuje aj pouzivanie osobnych invektivov voci ostatnym diskutujucim

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Myslim, ze v pripadoch, ze zastavia na miestach, kde je odovodnene zakaz zastavenia a statia, naviac v jazdom pruhu by MALI mat vystrazne znamenia. Nie blikacky ale ten cirkus na streche :-) Ten zlty pruh pri ceste znamena zakaz zastavenia a statia.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Súhlas - až na pár detailov - ten žltý pruh znamená buď zákaz zastavenia alebo státia - záleží na značke pred jeho začiatkom. Podľa zákona však si policajt môže udeliť výnimku z takýchto zákazov na dobu nevyhnutne nutnú. Aká je však nevyhnutne nutná to sa nedá presne určiť. Faktom je, že takto stojaci policajný voz nič neporušil, otázne však je, či nezneužil výnimku danú mu zákonom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. RE:Anonymný povedal(a)... @ 2. februára 2010 11:38

    Netrep somariny.Zlta ciara je jednoznacna.Ziadna znacka jej nemusi predchadzat.Tu mas citaciu priamo z vyhlasky:

    Značka Žltá súvislá čiara (č. V 12b) vyznačuje úsek, kde je z obidvoch strán tejto čiary zakázané zastavenie a státie vozidiel.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nechcem sa ich zastavat, ale policajti maju vynimku zo zakazovych znaciek podla paragrafu 69, tak co riesite?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. policajtov tu zverejnuju hlavne ludia, ktori maju alebo mali problemy so zakonmi resp. ich pravidelne porusuju ... ved na autora raz dojde ... prepadnu ho, zavola policajtov a oni pride neskoro, lebo "nechceli parkovat ako debili"

    OdpovedaťOdstrániť
  12. pred tym ako sa chcete hadat bolo by dobre vediet co a ako v PZ SR funguje... pouzitie zvukoveho a signalizacneho znamenia je opravnene len po tom ako je to hliadke odobrene! Prestante pozerat akcne americke blikacie hovadiny a ´konecne otvorte oci... Policajt je na zasahu niekolko aj desat krat za smenu cize tazko sudit podla jednej fotky...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!