20 januára 2010

Čiaroslepo - invalidný Hummer v Košiciach

príspevok nám poslal The_Edge

Miesto činu: Košice, parkovisko OC Galéria
Dátum: 14.1.2010, cca 11:00
ŠPZ: KE971GS
Indikácie: Čiarosleposť a parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: Hummer
Diagnóza/K fotke autor píše: Myslím si že daná fotka nepotrebuje bližší komentár. Vodič si asi myslí, že ak je čiaroslepý, tak sa to počíta za invalida. Tak pre istotu zabral rovno dve miesta pre nich - to druhé asi niekomu drží.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. Sak kavicka vo Vegase, nic neobvykle :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa navrhovanej novely za neoprávnené státie na mieste pre invalidov by mala byť pokuta cca. 300 EUR. Tento d3b*l by mal dostať dvojnásobok - čiže 600 (za 2 miesta) !!! A to už tá kávička výjde trošku draho aj pre majiteľa Hummera. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. inac musim sa zastat tohto vodica, mozno si myslel, ze sa jedna aj o vyhradene parkovacie miesta, ktore su vyhradene nielen pre ludi, ktori su postihnuti mentalne, ale aj tych co to nemaju v hlave v poriadku...v takom pripade si myslim, ze stoji spravne...a tym, ze zaparkoval cez dve parkovacie miesta, jasne hovori o tejto diagnoze...alebo, ze by to bol prejav arogancie? nie to sa mi nezda, takto parkuju len ludia, ktori potrebuju odbornu pomoc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čistý chorý šrác !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to chory jebo! ziadne pokuty, ale prijebat mu riadne!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takýmto patrí nie pokuta, pretože aj tak sú policajti vysraní mu ju dať, ale pekne prísť so starým šrotom (ktorý používam na tieto príležitosti) a zablokovať mu vodičove dvere. Ideálne aj tie z druhej strany. Aspoň by si tento chuj vyskúšal na vlastnej koži, ako sa nastupuje cez ten obrovský batožinový priestor...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!