26 januára 2010

Blokujeme, čo sa dá

príspevok nám poslal vladimír

Miesto činu: Bratislava, Avion, podzemné garáže
Dátum: 23. 01. 2010, 17:36 hod.
ŠPZ: BA123ME
Indikácie: Parkovanie na chodníku (prístupovom chodníku do centra)
Značka auta: Škoda Octavia Kombi
Diagnóza/K fotke autor píše: Išli sme do NC AVION aj s našou 5-mesačnou dcérkou. Zaparkovali sme čo najbližšie ku vchodu k výťahom (na mieste vyhradenom pre autá s kočíkmi), vybrali sme z kufra kočík a. Kvôli tomuto blbcovi, ktorý zaparkoval priamo na "zebre" a zablokoval tak prístup sme museli obchádzať celý rad zaparkovaných áut (pretože s kočíkom sme sa pomedzi žiadne dve auta nezmestili). Namiesto 10 metrov po zebre sme ku vchodu museli prejsť minimálne 50 metrov po ceste.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

19 komentárov:

  1. stierace si mu zdvihol?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja sa v takychto pripadoch vzdy skusim prepchat s prazdnym kocikom a tomu co blokuje "nechtiac" zavadim o naraznik/blatnik/dvere/zrkadlo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. u takych kokotov asi pomaha fakt len to doskriabanie laku/vylamaniu spetnych zrkadiel kocikom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dufam ze ste to prezili!! Tych 40 metrov naviac :-DDD Boze moj na nebesiach, taku lenivost svet nevidel

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný povedal(a)... @ 27. januára 2010 20:12

    Ze ty si ten jbnuty majitel toho auta.
    Tu nejde o tych 40 metrov ale o princip.
    Chcel by som ta vidiet keby si bol ty na vozicku a musel by si denne 50x prejst o 40m viac...neviem ci by ti to bolo jedno.
    Uvedom sa clovece.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dufam ze to bola len provokacia, pretoze snad okrem debilov, co tak parkuju, nemoze normalny clovek takto mysliet, aby mamicka s kocikom musela chodit pomedzi parkujuce auta, namiesto toho aby isla po chodniku na to urcenom

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jedna vec je, ze je to uplne hovado, co zastane na zebre. Druha vec je myslenie par ludi, co sa tu prejavilo ako absolutni sociopati tym, ze riesia svoj mindrak (aj ked vychadzajuci z konania idiota ako je na fotke) pachanim trestnych cinov. Pritom sa snazia ospravedlnovat tym, ze haja nejaku spravodlivost a ine moralno-spolocenske normy. Lenze tym konanim sa mozu smelo zaradit este dalej ako tamten blb z fotky. Niekam medzi pachatelov trestnych cinov. Tam sa dobry umysel predsa nezohladnuje. Ci ano?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ono zdvíhaním stieračov sa nič nepácha ak ich neodtrhneš pravdepodobne. Síce som nikdy nikomu žiaden stierač nezdvihol nedajbože oškrel ho, v poslednom čase sa stretávam s reakciami, že keď niekto zaparkuje na prechode, v strede parkoviska, na výjazde z parkoviska hneď má zdvihnuté stierače takže ho to aspoň upozorní... Avšak všimol som si, že pár krát som tu už videl aj automobil s vyfučanými pneumatikami... To už neschvaľujem ani ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak na Octavii II sa ani stierace dvihnut nedaju :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. moj nazor je, ze ked niekto zablokuje vyhradene miesto pre vozickara,,alebo matky z detmi -a nema tam opravnenie zaparkovat, tak si zasluzi nielen vyfucat gumy, ale aj peknych par faciek.. Odtrhnut spatne zrkadlo je asi tvrde....aj ked by to zrejme bolo ucinne

    OdpovedaťOdstrániť
  11. s tymi invalidmi s tebou suhlasim, ale co je to "matky s detmi" ? toto zakon ako definuje?

    alebo ked zoberiem svoju mamu ktora ma 74 rokov a pojdem snou ja co mam 51 tak tiez tam parkuje "matka s detmi" :) alebo ako to je v zakone?

    este jedna podotazka: preco si myslis ze utrhnutie zrkadla/vypustenie pneumatik/poskrabanie laku je ucinne?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vy ste ini kreteni :/
    to vas ani nahodou nenapadlo, ze (i) v aute tiez mohlo sediet dieta, (ii) znicili by ste auto, ktore tam nemusel zaparkovat majitel a tym by ste sposobili skodu niekomu, kto ani netusil, ako niekto zaparkoval jeho auto atd atd :(
    dufam, ze vladimirovi neodpadli kolecka na kociku, ked ho musel tlacit o par metrov dlhsiu trasu... a ostatnym, ktori tak radi lamu stierace, skrabu lak a sposobuju ine skody na majetku druhych ludi, prajem, aby sa im to minimalne sto nasobne vratilo spat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pre prispevok predo mnou:
    a ja ti prajem aby ti pred vchodom do domu zaparkovala nejaka stara tatrovka a ostala tam stat minimalne rok. potom by si MOZNO pochopil, co je to blokovanie nejakeho vstupu pre pesiakov a ako to vie nasrat!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. neprehanaj, na foto je dobre vidiet, ze pesiaci mohli komfortne chodit ;) s kocikom sice nie, ale rozculovat sa kvoli tomu, ze niekto musel ist miesto 10 metrov "az" 50 metrov je smiesne a trapne :) ale to je tu vacsina prispevkov... osobne si myslim, ze tuto stranku nezalozil uplne normalny clovek, je to skor pre zakomplexovanych uboziakov, ktori sa potrebuju virtualne odbavovat :D a dakujem za prianie, ale vacsina domov ma viac ako 1 vchod, tak v takom pripade budem pouzivat ten druhy a urcite tu nebudem zverejnovat fotky a pisat trapne staznosti :))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. 18. februára 2010 10:05 - neprehanaj, ked ide o zivot, a je to skutocne prekazka, tak to tam nemusi stat ani pol hodiny a uz to budu odtahovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. asi mam stastie, ale som obklopeny ludmi , ktori sa takto nespravaju a taketo spravanie hodnotia negativne. ide o to ze taketo spravanie tu ludom "prechadza" namiesto toho aby boli proti nim urobene nejake opatrenia, a niektori ludia im za to este fandia, ukazuje sa tu malost nas "slovakov". Podla mna by mali male slovenske deti povinne chodit do zahranicia, nech vidia ako vyzera normalne slusne spravanie spoluobcanov a nie toto, snad by potom z nich boli slusnejsi ludia, ktori nebudu obhajovat taketo veci

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Na tejto stránke ide len o jedno... upozorniť a ukázať "debilov", ktorí sú ochotní zaparkovať snáď aj na strope keby to šlo. Nejde o hanobenie ani o návody a spôsoby ako zničiť auto takto parkujúce. Skúste sa zdržať nadávok a urážok na diskutujúcich. Debil je tu len ten kto takto zaparkoval nech už mal akékoľvek dôvody.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!