11 decembra 2009

Na chodníku pred Tescom

príspevok nám poslal arnie

Miesto činu: Banská Bystrica, Zvolenská cesta, vchod do HM Tesco
Dátum: 4.12.2009
ŠPZ: BB501DH
Indikácie: parkovanie na chodníku, blokovanie prechodu pre chodcov
Značka auta: Toyota
Diagnóza/K fotke autor píše: Pani ktorá takto zaparkovala odchádzala tesne potom ako som auto odfotil. Fotiek z tohoto miesta bolo zverejnených už niekoľko, preto sa stále zamýšľam, čo sa asi tak odohráva v hlave človeka ktorý takto zaparkuje. Mohol by sa niekto z nich ozvať a vysvetliť čo v tej hlave majú, lebo ja na to neviem prísť.

Väčšinu normálnych ľudí totiž ani nenapadne, že by na tomto mieste zaparkovali. Na druhej strane máme tu takých, ktorých to nielen napadne, ale to dokonca aj urobia. Parkovacích miest pred Tescom je vždy dostatok, tak by som rád vedel, čo ich k tomu vedie. Drzosť, arogancia, primitivizmus, ignorácia, alebo len lenivosť prejsť pár krokov po vlastných?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. to su proste sebecke typy ludi, ktori povazuju za ponizenie svojej skvelosti, ak by museli parkovat ako "tie ostatne ovce". Dalsi faktor je, ze sa povazuju za tak dolezitych a ponahlajucich sa, ze uz nikto iny na svete nemoze byt dolezitejsi a ponahlajucejsi sa :-) tym padom hladaju najprimitivnejsie sposoby ako sa aj takto vyclenit.

    Dalsia vec je, ze proste a jednoducho nedokazu zaparkovat, su natolko neschopni sa to naucit, ze im aspon cas ukazal, ze sa o to nesmu ani trochu snazit a tym padom v sebe citia akusi blahosklonnost voci ostatnym v tom, ze ich netrapia svojim parkovacim "umenim". To bude tento pripad. Pani vie, ze nevie zaparkovat.

    Osobne by som s takymto vaznym nedostatkom nejazdil ale neschopnost parkovat ide ruka v ruke s neschopnostou jazdit, co ma vzdy rychly koniec.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Iste patri medzi tie mantave typy vodiciek co sa nevedia trafit medzi dve parkujuce auta a preto to riesi takto. Ber to stej lepsej stranky, aspon neociarovala niekomu na prakovisku dvere alebo blatnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tam parkuju hlavne hovada z drahymi autami. Vystupi z auta pusti vsetky smerovky a de na kafco. Nieco podobne sa deje aj v ESC v BB. Mal by sa zamysliet majitel parkoviska.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!