17 novembra 2009

Vystavujem auto všetkým na obdiv

príspevok nám poslal zbino

Miesto činu: Bratislava - Petržalka, Smolenická ulica
Dátum: 06.11.2009,11.50
ŠPZ: BA230DZ
Indikácie: Parkovanie v križovatke
Značka auta: Škoda 105M
Diagnóza/K fotke autor píše: Pán si to zaparkoval rovno v križovatke.Napravo od auta sa nachádza parkovisko supermarketu,za autom sa nachádza parkovisko hypermarketu.Pred panelákom bolo volných asi tak 5 miest.Foto som spravil po asi 15 minútovom čakaní.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. zbinko: ty si co zac? nezamestnany? student? policajt pochodzkar? cudak? ked mas 15 minut chut a cas cakat na krizovatke a sliedit ci pride ujo sofer a odparkuje si svojho cerveneho tatosa?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. anonym....siel som do susedneho supermarketu...a trvalo my to 15 minut....cestou z nakupu som spravil foto.....ale mohol som aj cakat na kamosa.....alebo som tam bol pracovne....kedze je tam supermarket a vozi sa tam tovar....alebo som jeden z robotnikov,ktory zatepluju bytovku pri tej krizovatke.....moznosti je vela - ale ze teba to zaujima,co robi zbino - nemas ine starosti????

    OdpovedaťOdstrániť
  3. niekto parkuje v krízovatke a niekoho tu zaujima,co robi autor fotografie.To ste fakt nahlavu?poviem to slusne - drbe vam?????

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fuuha parkuje v krizovatke radsej ani nic ine neriesme ved to je jedna obrovska katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jasne,parkovanie v krizovatke je bezna vec,ved nic sa nestalo,ja zajtra zaparkujem napriklad v Povazskej Bystrici na tej velkej krizovatke.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. trosku ta pribrzdim v rozlete parkovania na velkej krizovatke.


    ta fotka je velmi "rozumne" az priam "ako sa to hodi" odfotena.

    pretoze ta krizovatka je vlastne vyjazd z parkoviska (cize fotograf stoji na parkovisku) mimo ine na to parkovisko sa zmesti cca 15 aut)

    takze by sa dalo polemizovat ci to je krizovatka alebo nie.

    preto porovnavat krizovatku v PB a toto je dost silna kava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyjazd z parkoviska je miesto mimo cesty pod ktoru spada zakon o premavke po verejnych komunikaciach.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný povedal(a)... @ Nedeľa, 2009, november 22 22:00
    trosku ta pribrzdim v rozlete parkovania na velkej krizovatke.


    ta fotka je velmi "rozumne" az priam "ako sa to hodi" odfotena.

    .......ak dobre pozeram,tak tam vidim znacku daj prednost v jazde.ak by si nevedel,tak aj na parkovisku platia take iste predpisy ako na ceste pre motorove vozidla.suhlasim,ze fotka nie je dobre spravena,ale ja osobne poznam tu krizovatku a to auto jednoznacne parkuje v krizovatke.daj si na www.maps.google.com ulicu Budatinska 16,Bratislava a tam si pozri,aka je to krizovatka.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No poserme sa, ved nikomu nezavadzia. Co by si urobil ty keby mas staru skodovku a pokazi sa ti tam? Tlacil ju kilometer nabok? Odtlacis ju co najviac nakraj a zavolas alebo ides pre daku pomoc. Ale to sa ti asi nikdy nepokazilo auto prave ked si to necakal co? Keby stoji na mieste invalidov tak to fot, lebo je to jasne neaschval. Ale toto nebolo od toho vodica isto zamerne a chceneparkovanie.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!