23 novembra 2009

Tento vodič predložku "ne" nepozná

príspevok nám poslal jogurt z martina

Miesto činu: Martin, nemocnica
Dátum: 11.11.2009 okolo 14:00hod
ŠPZ: MT539BN
Indikácie: Parkovanie na zákaze parkovania
Značka auta: Peugeot
Diagnóza/K fotke autor píše: 50 metrov bolo od neho prázdne parkovisko.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

17 komentárov:

  1. No - na jednej strane - len blb sa tak postaví, no treba povedať aj to, že nič naporušil. Nie je tam nijaká dopravná značka a akosi zákon o cestnej premávke ani jeho vyhláška nepozná nápis na stene - neparkovať. Takže vodič toho auta nič neporušil - nijaký zákaz - lebo akýkoľvek zákaz možno uložiť iba zákonom a na základe zákona a nie nápisom na stene. To je iba zbožné želanie - ktorého doržiavanie je na základe dobrovoľnosti. To však nič nemení na tom, že vodič je pekný kolík - najmä ak nablízku bolo voľné parkovisko.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...a tie prekrizene ciary na ceste ti nic nehovoria? :-) ten napis tam je napisany uz iba so zufalstva, z takych blbcov ako je ten parkovac a jemu podobnych.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Napis nenapis. Krize nekrize. Je to partizansky vymalovana plocha. Striktne vzate tam akoby nic nebolo.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie prekrizene ciary na ceste bez zvislej znacky neznamenaju nic cize zasa raz ako kazdy den tu je odfotene uplne legalne parkujuce auto... ale admin je iste spokojny

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pre: Anonymný povedal(a)... @ Pondelok, 2009, november 23 9:04

    Prekrížené čiary - ešte ich doplniť lebkou a bude to parkovisko pre pirátov :-). Existujú aj určité pravidlá pre vykonávanie dopravného značenia - a tie v tomto prípade neboli dodržané. Kýbel a vápno so štetkou nie je problém zohnať. Ak by si si pozrel itinetár dopravného značenia danej lokality, určite tam nenájdeš nijaké zákazové značenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A este by som pre autora dodal, ze "ne" nie je predlozka, ale predpona :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To by sme mohli všetci si takto vyárendovať parkovisko sami pre seba, nemyslíš? Si úbohý jogurtík z Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aké auto je vedľa??? to je cayenne???

    OdpovedaťOdstrániť
  9. parkovisko, priamo susediace s budovou, mi nepripadá ako verejná budova.. skôr ako súčasť nejakého uzavretého areálu.. v tom prípade by neplatili pravidlá značenia ako na verejných komunikáciach..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je všetko totálna blbosť ak tu niekto tvrdí, že v uzavretom areáli alebo na súkromnom parkovisku platia iné predpisy ako na verejných. Predpisy platia pre všetkých rovnaké, teda i značenia musia byť podľa vyhlášky. Ľudová tvorivosť nie je zakázaná, ale je neplatná !!! To platí i normách na šírku parkovacích boxov, čiže nie je normálne tvrdenia niektorých umelcov, že na súkromných parkoviskách nemusia byť dodržiavané normy platné v SR.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jogurtík si dementný. Rob stým niečo, ak ešte nie je neskoro.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ...je to kokot na tom peugeote nemohol som aviu nacuvat do kuchyne, ČURÁK!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pre:Anonymný povedal(a)... @ Utorok, 2009, november 24 21:37

    Okrem toho, že si primitívny hulvát, tak sa so svojou Aviou môžeš ...
    Potrebuješ nacúvať k oknu ... Alebo ku dverám aby si mohol vykladať ? Aspoň tu nepíš chobotoviny a nauč sa riadne potrebné predpisy .

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Z fotiek je jednoznačne vidieť, že vchod do jedálne je volný, preto neobstojí tvrdenie toho hulváta s aviou. Si priblblý primitív.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Pre:Anonymný: november 24 21:37 a november 25 11:34 !!! Jasne je iba to ze oproti tej budove je jedalen do ktojej treba nacuvat na rampu!!!
    Ked sa dostanete lezat do MFN a nedostanete zrat potom pochopite!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja ti jogurtík poradím. Nech tam nemocnica osadí riadne dopravné značenie, podľa vyhlášky a potom volaj políciu, aby auto odstavené v zákaze odtiahli. Inú možnosť nemáš. Apropó, robí ti veľký problém postaviť sa áviou k rampe bokom a tak z nej vykladať tovar, všetko sa dá, len treba chcieť. I tak še to dá...

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Pre anonym: november 25 17:42. Si dementný. Nauč sa fotiť. Z fotky je jasná len tvoja ľudová tvorivosť. Nech si tam len ľudia parkujú aj ďalej pokiaľ tam nebude riadna dopravná značka. Čo nie je zakázané podľa predpisov platiacich v spoločnosti je povolené. Pochop to už konečne!!! Na všetko je určitá uzákonená forma. A neotravuj tu hovadinami.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!