24 novembra 2009

Obľúbený trávnik

príspevok nám poslala witchie

Miesto činu: Bratislava, M.Sch. Trnavského
Dátum: 09/11/2009
ŠPZ: SL177AM
Indikácie: Parkovanie na trávniku
Značka auta: Škoda
Diagnóza/K fotke autor píše: Jednoducho tento chudák (myslím teraz trávnik, resp. to, čo z neho ostalo) je maximálne obľúbený medzi parkujemakodebil-mi.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. witchie: ked ti ten kusok zeme tak lezi na srdci daj sa do greenpeacu a nech ti tam chlapci pomozu hodit metrovy sutrak

    OdpovedaťOdstrániť
  2. witchie. Ty tam nechaj svoj foťák na statíve, aby ti náhodou niečo neušlo. Ty si do toho kúsku tej buriny totálne zamilovaná. Radšej sa zamysli nad tým, či tam rastie ušľachtilá tráva, alebo len burina a či sa niekto o tzv. trávnik stará. Ináč sa to nedá nazvať trávnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podla mna v demokracii sa treba prispobit vacsine. a ked vacsina uznala ze taketo parkovanie je v poriadku. chcelo by to dat navrh aby ten kusok travy vybetonovali a hotovo.


    da sa to prirovnat napriklad k budovaniu chodnikov v niektorych krajinach, kde nechaju ludi si vyslapat cesticku cez travniky a nasledne tam vybuduju chodnik. tym je "stavba" efektivna pretoze ludia najlepsie vedia kade je to najlepsie.

    nie ako u nas, ze architekt navrhne chodnik a ludia chodia aj tak inakade pretoze tade je to lepsie. s parkoviskom by to mohlo byt to iste. ( inak u nas to tak uz zacali robit)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To chce iba tri fúriky betónu a fotografka má po probléme. Tak zahoď foťák a vyhrň si rukávy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Witchie nedaj sa odradiť hornými komentármi a posielaj fotky ďalej. To totiť len na Slovensku je možné, že zdrbú fotografa, namiesto parkujúceho debila. Dôvod je jasný. Všetci tí, ktorí Ti nadávajú a obviňujú Ťa, by zaparkovali PRESNE tak isto, ako ten, koho si sfotil/a.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ano zaparkoval by som tak. Preco pani dokonala Witchie neodfotila aj to auto v pravo? Preco pani dokonala, neposiela fotky na urady, nech dorobia nove parkovacie mieste? Lebo je blba zakomplexovana MHDeckou chodiaca zena.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úrady vám tam ešte medzi domy postavia novú bytovku v rámci zahusťovania výstaby a samozrejme bez parkovacích miest. Ešte ste to nepochopili, že u nás sa vydávajú stavebné povolenia na počkanie, lebo nie je uzákonený žiadny generel mesta. A o tom, že sa pri odsúhlasovaní stavieb nemyslí i na statickú dopravu to sa môžete presvedčiť . Ani jedna novostavba nemá dostatok parkovacích miest. Páni úradníci si stále myslia, že v rodine a to ani nie v každej má byť iba 1 auto. Nezaujíma ich to, že sa stáva bežným to, že každý dospelák v rodine vlastní auto. A to potrebuje parkovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hlavne ze ste vsetci anonymnil, vy chudaci!!!!

    a tomuto najchytrejsiemu "Anonymný povedal(a)... @ Streda, 2009, november 25 12:12 " mozem odkazat len to, ze nechodim MHD, ale autom, no na rozdiel od debilov aki parkuju na trave, sa snazim najst si miesto na parkovanie mimo travnik a predstav si, da sa to!!! dokonca aj ten bavorak, co staval u nas na travniku, uz stoji na parkovisku. cim to asi bude? urcite nie debilnymi prispevkami, ake pises ty....uboziak

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a len na doplnenie, to auto vpravo uz bolo odfotene niekolkokrat, mozno by si mohol ist k ocnemu?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. raz si hexulda..potom witchie... trpis niecim? rozdvojena osobnost? slepy nie som, len som ohladuplny, ze ked sa neda zaparkovat inak, tak sa neda. Urcite si to BMWecko stupilo do svedomia ked sa tu videl....zabudni.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. hlavne ze ked sa tu prihlasis ako hexulda tak to si uz fakt uplne neanonymna :D keby blbost kvitla tak si asi botanicka zahrada

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!